İhlas Vakfı-Alaaddin Keykubat Derneği Kadir gecesinde 9 Nisan 2018 tarihinde Erzincan ili Kemaliye ilçesinde Şehit olan Uzman kıdemli Çavuş  Serdal Güneş'in sevabına memleketi  Niğde'de 40 bin  adet vatandaşlara ücretsiz kitap dağıttı ve Mevlid-i şerif okuttu.
Niğde merkez Fatih Sultan Mehmet camiinde okutulan Mevlid-i Şerife ise Niğde Belediyesi'nin  verdiği desteğinde 20 bin adet özel Mevlid şekerini Şehit Serdal Güneş adına Belediye Başkanı Rifat Özkan camii çıkışında cemaate kendisi dağıtım yaptı. İhlas Vakfı Koordinatörleri Mustafa Sertel, Mithat kaya, Bahtiyar Çalışkan, Feramiz Gökdemir, Mehmet Emin Sevildi ve Burak Sertel vatandaşlara ücretsiz kitap hediye dağıtımını yerinden koordine ederek ulaşımında aksaklık yaşanmadı.
İhlas Vakfı Gönülleri ücretsiz olarak tüm vatandaşlara kitap hediye etti. İhlas Vakfı tarafından gerçekleştirilen kitap dağıtımını gören vatandaşlar dağıtılan kitaplara yoğun ilgi gösterdi. Yoğun kalabalığın yaşandığı Fatih Sultan Mehmet camiinde hediye edilen kitapların dağıtımına seferber olan vatandaşlarda olduğu görüldü. Kitapların hediye edilmesinden ötürü memnuniyet duyduklarını dile getiren vatandaşlar İhlas Vakfı'nın Kadir gecesi gününü fırsat bilerek anlamlı bir uygulamaya imza attığını belirtti.
Yapılan hediye kitap dağıtımına  İhlas Vakfı ve  diğer Alaaddin Keykubat derneği Baskanı Halil Çınarlı ve gönüllülerinin yanı sıra vatandaşlarında katılım gösterdiği görüldü.
Düzenlenen hediye kitap dağıtımının Okunan Mevlid-i şerifi ve teravih namazı çıkışında Niğde'de  bulunan birçok camide de dağıtıldı. Niğde, İlçe ve köylerinde,  hediye edilen 40 bin adet kitap dağıtımı öncesi Aziz şehit Serdal Güneş'in Niğde merkezde bulunan Derbent mezarlığında mezarı başında ihlas vakfı ve Alaaddin Keykubat derneği çalışanları dua etti.
 
Editör: TE Bilişim