Niğde kültür ve Sanat Derneği başkanı Meral Bıyık önderliğinde hazırlanan Niğde 2. Kültür ve Sanat etkinliğine Kültür ve Turizm Bakanlığı, Niğde Belediyesi ile İl Kültür ve turizm müdürlüğünün katkı ve destekleriyle hazırlanan etkinlik Niğde Kültür ve Turizm müdürlüğünde gerçekleştirildi.

Niğde kültür ve Sanat Derneği başkanı Meral Bıyık; “ Derneğimiz 2015 yılında faaliyete girmiş olup 3 yıllık bir zaman içerisinde konferans, sergiler, konserler, tiyatrolar ve çeşitli geziler yaptık. Dernek olarak amacımız sanatı 7’den 70’e sevdirmek ve gençlerimizi sanata yönlendirmektir. Bu yıl ki etkinliğimiz de Şef Cem Şahin önderliğinde Türk Sanat müziği konseri verildi. Ayrıca karma resim sergisi düzenledik.  Dernek olarak etkinliklerimizi geleneksel hale getirmeyi amaçlıyoruz. Her yıl yeni bir etkinlikle sanat severleri buluşturmayı düşünüyoruz.” Dedi.

Niğde Kültür merkezinde düzenlenen Niğde 2. Kültür ve Sanat etkinliğine Niğde Milletvekili  Selim Gültekin, Vali Yardımcıları Cemil Kılınç, Ekrem Aylanç, Belediye Başkan Yardımcısı Sebahattin Ecemiş, NESOB Başkanı Alim Yeşil ve davetliler katıldı.
 
Editör: TE Bilişim