Çocuklar kadar ailelerin de beğeniyle takip ettiği Sizinkiler’in sevimli kahramanları “ Limon ile Zeytin” müzikal tiyatro formatında ülke genelinde pek çok farklı ilde hayranlarıyla bir araya geliyor.

Turne kapsamında 27 Kasım Çarşamba günü Niğde’de olacak müzikalde Limon ile Zeytin’in, Babişko’yu Pazar miskinliğinden kaldırıp harekete geçirmek üzere başlarından geçen komik maceralarını konu alıyor. Limon ile Zeytin’in maceraları 29 Kasım’dan itibaren her hafta sonu Disney Channel ekranlarından hayranlarıyla buluşmaya devam edecek.
 
Limon ile Zeytin’in maceralarının müzikal bir gösteri olarak aktarıldığı ve bir pazar gününün sürprizlerle anlatıldığı Limon ile Zeytin Müzikali 27 Kasım Çarşamba günü Niğde’de hayranlarıyla buluşacak.

Turne kapsamında 27 Kasım’da Niğde Kültür Merkezi’nde sevenleriyle buluşacak olan Sizinkiler’in sevimli kahramanları 29 Kasım’dan itibaren ise her hafta sonu Disney Channel’da hayranlarına merhaba diyecek.

Sahnede, Limon, Zeytin, Babişko ve Çıtçıt Hanım’ın yanı sıra birçok farklı sürprizin de yer alacağı Limon ile Zeytin Müzikali’nin şarkıları, özel olarak bestelendi. 50 dakika süren müzikal sadece çocuklara yönelik değil, büyüklerin de keyif alacağı şekilde sahneye uyarlandı.

Türksat 4A uydusu 12423 H - Yatay 30000 FEC 3/4 frekansı üzerinden şifresiz yayına devam eden; çocuk odaklı aileyi de kapsayan içerikler sunan Disney Channel, tüm Türkiye’nin çok yakından tanıdığı ve sevdiği karikatür ve çizgi film serisi Sizinkiler’in sevimli kahramanları “Limon ile Zeytin” in birbirinden eğlenceli maceralarını 29 Kasım’dan itibaren her hafta sonu saat 09.30’dan itibaren Türkiye’nin dört bir yanından çocuklar ve aileleriyle buluşmaya hazırlanıyor. Aile kavramını eğlenceli bir bakış açısıyla ekranlara yansıtan seride evin küçük kızı Limon, annesi Çıtçıt, babası Babişko ve yaramaz arkadaşı Zeytin’in eğlenceli maceraları konu ediliyor.

 

Disney Channel Türkiye Hakkında:

The Walt Disney Company çatısı altında yer alan kanalların amiral gemisi Disney Channel, 12 Ocak 2012’de Türksat 2A uydusu üzerinden şifresiz yayına başlamasıyla birlikte halihazırda ülke genelinde erişimini 14.6 milyonu aşkın haneye çıkarmıştır. Ocak 2012’de açılan Disney Channel Türkiye Facebook sayfasının hâlihazırda 1,5 milyon’un üzerinde takipçisi bulunmaktadır. Disney Channel Türksat 4A 12423 H - Yatay 30000 FEC 3/4 frekansı üzerinde ve Digitürk Kanal 167, D-Smart Kanal 168, Teledünya Kanal 169, Tivibu Ev Kanal 120 ve Netd.com üzerinden yayın yapmaktadır.  



Editör: TE Bilişim