Bosphorus Film Makers tarafından çekilen sezonun en iddialı romantik komedi filmlerinin arasında yer alacak olan ‘Figüran’ filminin çekimleri sona erdi.

 Filmin yapım firması ilk kamera arkası görüntülerini kamuoyu ile paylaştı.


Başrollerinde Seksenler dizisinden tanıdığımız Ceyhun Fersoy, Survivor ile tanınan Serenay AktaşFerdi KurtulduErdal CindorukCem KılıçUmut OğuzMehtap BayrıYıldırım Öcek gibi çok sayıda ismin paylaştığı sektörün filmi Figüran çok yakın bir tarihte seyircisinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Filmin Konusu: Dünyanın en beceriksiz ve en sakar figüranı Mutlu, eşsiz bir senaryoya sahip olduğunu ve başrol oynayacak kadar yetenekli bir aktör olduğunu düşünmektedir. Olabildiğince sakar fakat bir o kadar da samimi hareketleriyle setin altını üstüne getiren Mutlu ve  yine setlerde ışık asistanlığı yapan ev arkadaşı Cempo, mesleklerinde en üste çıkmak için, kendi senaryolarını çekmek istemektedirler... Bu planlarını hayata geçirmek için, Mutlu’nun figüranlık yaptığı dizinin başrol oyuncusu Pelin Şafak’ı kendi projelerinde oynatabilmek ve dikkatleri üzerlerine çekmek istemektedirler. İki kafadarın bu arada projelerini yapımcı yapımcı dolaştırmaları Pelin’i filmlerinde oynaması için ikna çabaları komik bir dille sinema izleyicisine anlatılacak.


Editör: TE Bilişim