İHH İnsani Yardım Vakfı, Sahn-ı Seman İslamî İlimler Eğitim ve Araştırma Merkezi, Sosyal Doku Vakfı, Siyer Vakfı, İlmi ve Fikri Araştırmalar Merkezi, Medeniyet Vakfı, Namaz Gönüllüleri Platformu, Aksa Eğitim Ve Dayanışma Vakfı'nın işbirliğiyle Türkiye'nin farklı şehirlerinde düzenlenen “Diriliş Buluşmaları” konferanslar serisi tüm hızıyla sürüyor. Son olarak Trabzon’da yapılan serinin 6’ncısı 15 Nisan Cuma günü Konya’da gerçekleştirilecek.

Konya Büyükşehir Belediyesi Spor ve Kongre Merkezinde yapılacak konferans, Saat: 20.30’da İHH Başkanı Bülent Yıldırım’ın açılış konuşmasıyla başlayacak. Ardından Abdulmetin Balkanlıoğlu, Abdullah Yıldız, Ramazan Kayan, Mehmet Beşir Ervansoy, Muhammed Emin Yıldırım, Nurettin Yıldız ve Seyfeddin Huca, İslam dünyasının durumu ve yeniden diriliş yolunda mesajlar verecek.

Konya’daki konferansa Niğde, Aksaray, Karaman, Nevşehir gibi çevre illerden de yoğun bir katılımın olması bekleniyor.

İHH Niğde Şubesinden yapılan açıklama da; Bundan önceki konferanslar sırasıyla Kayseri, Malatya, Adana, Antalya ve Trabzon’da gerçekleştirilmişti. Niğde İHH olarak bizlerde Niğdemizden de otobüsler kaldırılacaktır. Proğrama katılmak isteyen hemşerilerimizin en geç Perşembe günü saat 14 : 00 e  kadar irtibat telefonlarını arayarak isimlerini yazdrmaları gerekmektedir.  Konyaya gitmek isteyen hemşerilerimizin belirtilen saatte hereket alanında olmaları önemle rica olunur.

İrtibat telefonlrı : 0 538 492 66 30        0 536 421 86 56      0542 459 28 93     0 505 821 82 77

HAREKET TARİH: 15 NİSAN 2016 CUMA GÜNÜ

HAREKET SAATİ VE YERİ : Saat 14:00 PAZARTESİ PAZARI /MERKEZ/ NİĞDE

ÖTOBÜSLERİMİZ ÜCRETSİZDİR.

Not: 18 yaşını doldurmamış gençlerin  yanlarında  birinci dereceden bir yakını yada Aile izin belegelerinin olması gerekmektedir.

Editör: TE Bilişim