Niğde’nin Bor ilçesine bağlı Kızılca köyünde önceden aralarında husumet bulunan iki gurup arasında çıkan kavda 2 kişi yaralandı. 


Olay saat 14,00 civarında Bor ilçesi Kızılca köyünde meydana geldi. R. Ü. ve C. Ü. isimli şahıslar aralarında husumet bulunan S.B. isimli şahıs ile köy yerinde bulunan bakkalda karşılaştılar. Bakkalda iki gurup arasında tartışma başladı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesiyle birlikte S. B. İsimli şahıs, R. Ü.’yü demir çubukla kafasına vurup bayıltırken, C. Ü.’yü ise yanında bulunan tabancayla yaralayıp olay yerinden firar etti.

Bor'da trafik kazası 1’i ağır 6 yaralı Bor'da trafik kazası 1’i ağır 6 yaralı

Çevredeki vatandaşların haber vermesi üzerine olay yerine çok sayıda jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralı C. Ü. ve R. Ü.’yü ambulansla önce Bor Devlet hastanesine oradan da Niğde Ömer Halisdemir Eğitim ve Araştırma hastanesine kaldırıldı.

Hastaneye kaldırılan yaralılardan R. Ü. isimli yaralının beyin kanaması şüphesinin bulunması üzerine ameliyata alınırken, tabanca ile yaralanan C. Ü. isimli şahsın ise tedavisinin devam ettiği, hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi. Olayı gerçekleştiren şüpheli S. B. ise jandarma tarafından yapılan çalışmalarda yakalanarak gözaltına alındı.

Editör: Selim GÖKEL