Bor İlçesi Kemerhisar Beldesinden tekrar belediye başkanı seçilen Ramazan Oya seçim gecesi bir açıklama yaptı.

Ramazan Oya açıklamasında; Değerli Hemşerilerim; Sizleri sevgi, saygı ve en kalbi duygularımla selamlıyorum.
Cumhuriyet'in devrimlerine sahip çıkan onurlu Kemerhisar Halkına selam olsun. Umudun ışığı sizler ile birlikte hiç sönmeden yanmaya devam edecektir. Bugün ki seçim sonuçları gösteriyor ki Cumhuriyet Halk Partisi ülkenin teminatıdır.
Bu bir zafer değil, seçim başarısıdır. Zafer düşmana karşı kazanılır. Biz zaferleri Dumlupınar'da, Sakarya'da, Çanakkale'de kazandık.
Bu süreçte bizlere destek veren tüm kardeşlerime, büyüklerime, küçüklerime, Parti örgütüme, Sandık başında ve seçim kurullarında görev yapan yol arkadaşlarıma çok  teşekkür ederim. Sizlerin  hakkı ödenmez emeklerinize sağlık arkadaşlarım YOLDAŞLARIM !


ASLA SİZLERİ MAHÇUP ETMEYECEĞİZ !
ASLA SİZLERİN BAŞINLARINIZ ÖNE EĞDİRMİYECEĞİZ !


Kemerhisar’a hizmet etme aşkıyla doluyum. Kemerhisar’da ve  gurbette yaşayan binlerce vatandaşımıza hizmet etmek için 2019 yılında çıktığımız bu yolda sizlerin oylarıyla 2.dönemimize başlıyoruz. 


GEÇEN DÖNEM OLDUĞU GİBİ SADECE BANA OY VERENLER DEĞİL HERKESİN BAŞKANI, HERKESİN BELEDİYESİ OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ ! 


Seçim süreci boyunca sürekli söyledik her kim kazanırsa kazansın Zafer Kemerhisar’ındır diye. Şimdi kardeşlik zamanı, birlik zamanı; hiç kimseyi, hiçbir siyasi görüşü ayırt etmeden tüm Kemerhisar için  Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün fikirlerinden ilkelerinden sapmadan aşkla ve sevgiyle çalışmaya devam edeceğiz.   Mazbatamız hepimize hayırlı olsun. 

Dün Tartıştılar... Bugün Ömer Kılıç Vilayetler Birliği Temsilcisi Seçildi Dün Tartıştılar... Bugün Ömer Kılıç Vilayetler Birliği Temsilcisi Seçildi


SAĞOLUN!   VAROLUN! 
HERŞEY KEMERHİSAR İÇİN !
HERŞEY ÇOK DAHA GÜZEL OLACAK !

Editör: Selim GÖKEL