Niğde’den Koray Aydın’a tam destek Niğde’den Koray Aydın’a tam destek

Yeniden Refah Partisi Niğde Belediye Başkan Adayı İdris Turgut Sanayi Sitesi esnafını ziyaret etti. Niğde’de ‘imalat sanayi sitesi’ kuracaklarını açıklayan Turgut, en az 10 bin kişiye istihdam sağlayacaklarını belirtti.

Sanayi Sitesi’nde esnaf ve sanatkarlarla görüşüp sorun ve taleplerini dinleyen Yeniden Refah Partisi Niğde Belediye Başkanı İdris Turgut, 31 Mart’ta Niğde Belediye Başkanlığını kazandıklarında, mevcut Sanayi Sitesinin tüm sorunlarını çözecek projeleri hayata geçireceklerini söyledi. 

Niğde’ye İmalat Sanayi Sitesi kuracaklarını da açıklayan İdris Turgut, hazırladıkları onlarca projeden sadece biri olan İmalat Sanayi Sitesi projesinin bile Niğde’yi her anlamda kalkındıracak bir proje olduğunu belirtti.

İmalat Sanayi Sitesi Projesinin detaylarını açıklayan Yeniden Refah Partisi Niğde Belediye Başkan Adayı İdris Turgut, “500 metrekare ile 2 bin metrekare büyüklüklerinde imalat sanayiine yönelik dükkanların olduğu bir sanayi sitesi kuracağız. Uygun fiyatlarla sanayici esnafımıza bu dükkanları satacağız. Her bir dükkanda ortalama 20 kişi istihdam edilse, 10 bin kişiye iş kapısı açacağız. Her bir ailenin 4 kişiden olduğu hesaplandığında 40 bin kişi için bir gelir kapısı oluşturacağız. Niğde’nin toplam istihdamı 15 bin kişi olarak düşünüldüğünde ise mevcudu ikiye katlamış olacağız. Şehir ancak böyle büyür. Çevre ille böyle büyüdü” şeklinde konuştu.

C3Fedd15 Bd81 4B6D A7Bc 63Fb8D9E148D

Editör: Selim GÖKEL