31 Mart Pazar günü yapılan Mahalli İdareler Genel seçimlerinde Niğde CNHP Belediye Başkan Adayı olan Hulus Özen, Bizleri bağrına basan, verdiğimiz emeğe kıymet veren, bizlere oy veren tüm hemşerilerime ve farklı siyasi görüşten olup tercihini bizden yana kullanmayan tüm hemşerilerime Niğde’mizin demokrasi iklimine kattıkları değer için teşekkür ediyorum” dedi.

CHP Niğde Belediye Başkan Adayı Hulus Özen yaptığı yazılı basın açıklamasında şunları söyledi; “ Niğde’mizde olağanüstü bir çabayla muhteşem bir kampanya dönemi yaşadık. Çok emek verdik, umutları tazeledik.  Oylarımızı oransal olarak son yerel seçime göre %100 arttırarak 2. parti olduk. Belediye meclisimize 10 üyemizi, il genel meclisimize 2 üyemizi kazandırdık.  Bizleri bağrına basan, verdiğimiz emeğe kıymet veren, bizlere oy veren tüm hemşerilerime şükranlarımı sunuyorum.  Farklı siyasi görüşten olup tercihini bizden yana kullanmayan tüm hemşerilerime Niğde’mizin demokrasi iklimine kattıkları değer için teşekkür ediyorum. Biz Niğde’nin gönlünü fethettik. Gönülleri fethetmeye, memleketimizi hak ettiği güzel yarınlara ulaştırmak için çok çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Özen yaptığı basın açıklamasının devamında şunları belirtti; “ Cumhuriyet Halk Parti’mizin bayrağını asan gençlerine, fedakâr kadınlarına, yürekli yöneticilerine ve üyelerine minnettarım. Güveniniz için emekleriniz için her birinize ayrı ayrı şükranlarımı, yürekten teşekkürlerimi sunuyorum. Demokrasi yarışında birlikte yarıştığım tüm belediye başkan adaylarına Niğde’mizin ortak iyiliği için gösterdikleri çabalardan dolayı teşekkür ediyorum. Siyasi yaşamlarında başarılar diliyorum. Yollar uzun, yolculuk sizlerle güzel. Niğde’yi güzel yarınlara ulaştırana kadar yine en çok biz çalışacağız. Hiç şüpheniz olmasın. Ülkemizde partimizi 1. parti yapan tüm vatandaşlarımıza selamlarımı ve saygılarımı iletiyorum” dedi.

Whatsapp Image 2024 04 01 At 2.44.53 Pm

Hulusiiiiiii

Dün Tartıştılar... Bugün Ömer Kılıç Vilayetler Birliği Temsilcisi Seçildi Dün Tartıştılar... Bugün Ömer Kılıç Vilayetler Birliği Temsilcisi Seçildi

Editör: Selim GÖKEL