Şampiyon Niğde Belediyespor'a Muhteşem Karşılama Şampiyon Niğde Belediyespor'a Muhteşem Karşılama

Türkiye Görme Engelliler Spor Federasyonu tarafından Mersin Toroslar 500 Kişilik Spor Salonu'nda düzenlenen şampiyonaya, 84 kulüpten takım hâlinde ve bireysel yarışmalarda dereceye girmek için mücadeleye çok sayıda kadın ve erkek sporcu katıldı. Görme Engelliler Halter Türkiye Şampiyonası'na Niğde Görme Engelliler Spor Kulübü'nden Mustafa Gül ve Mustafa Kılıç katıldı. Şampiyonada kendi klasmanında yarışan Mustafa Gül Türkiye 3'üncüsü olarak Niğde'ye büyük gurur yaşattı.
Niğde Görme Engelliler Kulübü Başkanı Burak Çuhadar, "Kulüp olarak Türkiye Görme Engelliler Spor Federasyonu tarafından Mersin'de düzenlenen Görme Engelliler Halter Türkiye Şampiyonası'na iki sporcumuzla katıldık. Sporcularımızın başarı elde etmek için göstermiş oldukları büyük gayretten dolayı mutlu olduk. Emeklerinin karşılığını da aldılar. Burada kendi klasmanında Türkiye 3'üncüsü olmayı başaran sporcumuz Mustafa Gül'ü tebrik ediyorum. İleride daha büyük başarılara ulaşmak için elimizden gelenin fazlasını yapmaya çalışacağız. Mutluyuz. Sadece sporcularımızı değil ailelerini de tebrik ediyorum." dedi.
Şampiyonada büyükler ve gençler kategorisinde bireysel yarışarak dereceye giren sporculara ödülleri verildi. Organizasyonda bireysel kategorilerde dereceye giren sporcular, milli takım kampına katılmaya hak kazandı.