Niğde Valisi Yılmaz Şimşek İl Özel İdaresinde düzenlenen istişare toplantında il genel Meclis Üyeleri ile bir araya geldi. Vali Şimşek’in başkanlığında düzenlenen toplantıya İl Genel Meclis Başkanı Bülent Küçüktuna, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ali Nebol ve İl Genel Meclis Üyeleri katıldı.

İl Özel İdaresi tarafından Niğde Merkeze bağlı köylerde yapılan ve devam eden yatırımlar ve çalışmaların istişare edildiği toplantıda konuşan Vali Yılmaz Şimşek, “İlimizin yatırımlarla gelişip büyümesinde ve köylerimizin kalkınmasında İl Özel İdaremizce yapılan hizmetlere yön vererek katkı sağlayan siz kıymetli Meclis üyelerimize, birlik ve bütünlük içerisinde gerçekleştirdiğiniz çalışmalarınızdan dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Asfalt, yol, su, kanalizasyon, kültür, turizm ve köylerin desteklenmesine ilişkin yürütülen hizmetlerin görüşüldüğü toplantıda Vali Şimşek, “Geçmişte olduğu gibi 2019 yılı içerisinde de hem ilgili kurumlarımızla hem de İl Genel Meclis Üyelerimizle birlikte Vatandaşlarımızın refah içerisinde yaşamaları ve hizmet çıtasını en yükseğe taşımak için birlik ve bütünlük içerisinde çalışmalarımız devam edecek” şeklinde konuştu.
 
 
Editör: TE Bilişim