Niğde Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü tarafından Niğde Valiliği, Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi, Niğde Ticaret ve Sanayi Odası ,Ahiler Kalkınma Ajansı desteğiyle Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Kültür ve Kongre merkezinde 4.Kariyer ve Girişimcilik Zirvesi öğrencilerin yoğun ilgisiyle düzenlendi.
 
 Açılış konuşmasını Niğde Vali Yardımcısı Cemil Kılınç’ın yaptığı program, Ünlü Kişisel Gelişim Uzmanı Mümin Sekman, Uni Wipes markasının kurucusu Ataman Özbay ve Eğitmen/Danışman Nail Şengün’ün söyleşi yaptığı etkinlikte öğrencilere ayrıca atölye çalışmaları yaptırılarak eğitimler düzenlendi.
 
Niğde Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Ali Bingül “Salon konuşmaları, atölye çalışmaları, müzik dinletisi ve dans gösterileriyle Niğde Kariyer ve Girişimcilik Zirvesi'ni başarılı bir şekilde tamamlamış bulunmaktayız. İlk önce bir afişi doldurmak ve sonrasında salonları doldurmak için çok mücadele ettik. Bu mücadele sonunda tüm katılanların mutlu bir şekilde ayrıldığı etkinliğin mutfak aşamasından tamamlanmasına kadar bizlere destek olan öğrenci kulüplerine, üniversite öğretim üyelerine, kamu kurum ve kuruşlarının temsilcilerine, sivil toplum kuruluşlarına, basın mensuplarına, konuşmacılarımız Nail Şengün, Ataman Özbay ve Mümin Sekman’a ayrıca sunumu ile etkinliğimize renk katan Ayşegül Aslan'a, etkinliğin başından sonuna kadar özveriyle çalışan tüm ekip arkadaşlarımıza ve etkinlikte salonları dolduran çok değerli konuklara teşekkür ederiz.” dedi.
 
Editör: TE Bilişim