Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Niğde Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü Aşçılık Programı öğrencileri için “Aşçılık Önlüğü Giyme Töreni” gerçekleştirildi. Şehit Ömer Halisdemir Kongre ve Kültür Merkezi'nde düzenlenen törende 70 kişilik aşçılık bölümü öğrencisi için, önlük giyme töreni düzenlendi. 

Şehit Ömer Halisdemir Kongre ve Kültür Merkezi'nde düzenlenen törende konuşan Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Serkan İbiş, Aşçılık Bölümünün 218 öğrencisinin olduğunu hatırlattı. 

Cumhuriyet Başsavcılığında “Benim Ustam Projesi” Gerçekleştirildi Cumhuriyet Başsavcılığında “Benim Ustam Projesi” Gerçekleştirildi

Serkan İbiş yaptığı konuşmada şunları söyledi: "Meslek Yüksek Okulumuzun 13 programından birisi olan Aşçılık Programı aşçılık mesleğine nitelikli insanlar kazandırmaktadır. Öğretim elemanlarımız sektörün beklentilerini de göz önünde bulundurarak çağdaş gastronomi ile Türk mutfağı geleneğini sentezlemekte ve geleceğin aşçılarını yetiştirmektedirler."

Törene, Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hasan Uslu, Niğde Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Taciroğlu, Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Serkan İbiş ve öğrenciler katıldı. Yapılan konuşmaların ardından geleceğin 70 aşçısı önlüklerini giydi.

Editör: Selim GÖKEL