Niğde Faik Şahenk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi bir kez daha Avrupa’ya açılıyor. Niğde Faik Şahenk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından Erasmus + Okul Eğitiminde Küçük ölçekli Ortaklar kapsamında hazırlanan proje Ulusal Ajans tarafından kabul edildi. 

Niğde’de Halk oyunları Çocuk Şenliği Düzenlendi Niğde’de Halk oyunları Çocuk Şenliği Düzenlendi

Konu hakkında okul yönetiminde yapılan açıklamada, “Erasmus+ Okul Eğitiminde Küçük Ölçekli Ortaklıklar kapsamında Almanya, Fransa, Portekiz ve Türkiye’den de 2 kurumun yer aldığı Think Green, Live Green (Yeşil yaşa, yeşil düşün) adlı projemiz Ulusal Ajans tarafından kabul edilmiştir.
Okul Müdürümüz Mahmut Erdem Diker “19-23 Şubat tarihleri arasında her kurumdan iki kişi organik tarım ve çevre ile ilgili seminere katılmak için Fransa’da yer alacaklar.  Haziran ayında ise bu kurumlardan gelen öğretmen ve öğrencilerimizi okulumuzda ve ilimizde ağırlamaktan büyük mutluluk duyacağız” denildi. 

Açıklamada ayrıca Niğde Faik Şahenk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi olarak sadece Erasmus’ta değil, diğer alanlarda da projelere devam edileceği belirtildi.

Editör: Selim GÖKEL