Niğde Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) Mütevelli Heyeti Toplantısı, Vali  Yılmaz Şimşek Başkanlığında gerçekleştirildi. 

Vakıf binasında gerçekleştirilen toplantıya, Vali  Yılmaz Şimşek, Vali Yardımcısı Cemil Kılınç ve Mütevelli heyeti üyeleri katıldı.

Gündemde bulunan konular ve sosyal yardımların görüşüldüğü toplantı öncesi Valimiz Sayın Yılmaz Şimşek, SYVD Müdürü Abuzer Ceylan’dan yapılan çalışmalarla ilgili bilgiler aldı.

İhtiyaç sahibi vatandaşların taleplerinin değerlendirilerek karara bağlandığı toplantıda toplam 916 başvuru görüşüldü.

Kişilerin durumlarına göre taleplerin neticelendirildiği toplantı sonrası konuşan Vali  Yılmaz Şimşek, “Devletimiz, sosyal devlet ilkesi ile kurulmuş, Anayasa’da tanımı yapılırken sosyal devlet olduğu belirtilmiş bir yapıya sahiptir. Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Mütevelli Heyetinin görevi de Devletimizin göndermiş olduğu imkânları en adil şekilde ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza paylaştırmaktır” dedi.

Niğde Sosyal Yardımlaşma Vakfı tarafından İhtiyacı olan vatandaşların tümüne aynı hassasiyetle yardımlar yapıldığının altını çizen Niğde Valisi  Yılmaz Şimşek; Devlet olarak ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın ihtiyaçlarının giderilmesi için çalışmaların zamanında yapıldığını, tüm taleplerin titizlikle değerlendirilerek imkânlar ölçüsünde sorunlara çözüm bulunulmasına çalışıldığını belirtti.
 
Editör: TE Bilişim