Niğde Ticaret ve Sanayi Odası (NiTSO) ile Ahiler Kalkınma öncülüğünde “ Niğde Bilgi Festivali (BİLFEST) etkinliği Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi 1923 nolu salonda yoğun katılımla gerçekleştirildi.

Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesinde gerçekleştirilen Niğde Bilgi Festivali (BİLFEST) etkinliğine Niğde Valisi Yılmaz Şimşek, Niğde Ak Parti Milletvekilleri Yavuz Ergün ve Selim Gültekin, Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muhsin Kar, İl Genel Meclis Başkanı Bülent Küçüktuna,  İl Emniyet Müdürü Salim Cebeloğlu ve davetliler katıldı.

Niğde Bilgi Festivali (BİLFEST) etkinliğinin açılış konuşmasını yapan NİTSO Başkanı Şevket Katırcıoğlu; “Büyük işler başarmak için bilgi ve cesaret gerekir. Sadece bir iyi vardır bilgi, sadece bir kötü vardır cehalet. Bilgi sonsuza dek cehaleti yönetecektir. Bilgi ruhun gıdasıdır, bilgi kudrettir. Bilgi bölüşüldükçe artan hazinedir. Bir şeyi gerçekten bilmek onu paylaşmaktır. Şimdi hep birlikte bilgi paylaşımlarına şahitlik edeceğiz. Geleceğin dünyasında iletişimin nasıl olacağını iş insanı olmak için bu günden kendimizi nasıl yatırım yapabileceğimizi bilgi festivalimizi değerlendirip onların güzel sunumlarını dinleme fırsatı bulacağız” dedi.


Niğde Ticaret ve sanayi Odası Başkanı Şevket Katırcıoğlu’nun konuşmalarından sonra İletişim Danışmanı Eğitmen Defne Sarısoy’un sunumuyla  İzgören Akademi Eğitmeni - Yazar Ahmet Şerif İzgören, Yıldız Holding Operasyonel Mükemmelik Direktörü İnan Acılıoğlu, Eğitmen ve Yazar Bora Özkent beğenilen sunumlar yaptı. Programda ara bölümlerde öğretmenlerden oluşan 7iklim müzik gurubu da seslendirdiği parçalar ile programa renk kattı.   
 




 
Editör: TE Bilişim