ürk tarımına yön verme vizyonuyla, 1954’ten beri modern tarımın öncüsü rolünü üstlenen TürkTraktör, Ankara’daki fabrikasında Niğdeli çiftçileri konuk etti. TürkTraktör, çiftçilere yönelik düzenlediği eğitim günleriyle, çiftçileri detaylı bilgilendirmenin yanı sıra, sorulara bire bir yanıt vermeyi amaçlıyor.


Niğde New Holland Bayisi DURAY OTO TİC. LTD. ŞTİ. aracılığıyla Niğde 
ve çevre yerleşim merkezlerinden TürkTraktör fabrikasına gelen çiftçiler, TürkTraktör’ün köklü geçmişi ve faaliyet alanlarının anlatılmasıyla başlanan eğitimde, çevre dostu Tier-3 motorla yenilenen New Holland modellerini bire bir inceleyen çiftçiler; yakıt tüketimi başta olmak üzere, traktörü kullanırken dikkat edilmesi gereken noktalar, verimi arttırmaya yönelik unsurlar gibi en çok merak edilen konularda da uzmanlara danışma fırsatı buldu.

Avrupa’nın sayılı büyük fabrikalarından birini ziyaret etme şansı elde eden çiftçiler, fabrikanın Teknik Merkez’iyle birlikte Isıl İşlem Merkezi, Üretim Bandı ve Kalite Kontrol Bölümlerini gezdi. Çiftçilerin yakından incelediği ürünler arasında, Turbo intercooler özelliğiyle 8000 Serisi TTF motorlar, tarla ve taşıma işlerindeki pratikliği ve konforlu yapısıyla Türkiye’nin en çok tercih edilen modeli TT Serisi, ekonomik T480 ve klasik görüntüsüyle 56s serisi yer alıyor. Sahip olduğu çevreci Tier-3 motorları ile 65 hp den 110 hp kadar geniş ürün gamıyla güç ve ekonomiyi birleştiren yeni TDD Serisi, yeni kaporta ve kabin tasarımıyla tüm ihtiyaçlara en iyi şekilde cevap verebilmek için tasarlandı. Sahip olduğu 12 ileri 12 geri transmisyon ile birçok tarımsal faaliyeti yerine getiriyor. 4 silindirli modellerde isteğe bağlı sunulan Powershuttle özelliği çiftçiler tarafından beğeniyle takip ediliyor. Powershuttle modellerde sunulan üstün kuyruk mili sistemi Servo Kuyruk Mili ergonomiyi, kolaylığı ve verimliliği birada sunmaktadır.

Bağ, bahçe koşullarına uygun olarak tasarlanan, tüm ihtiyaçlara cevap veren TDB Serisi ve TTB Serisi traktörler yeni nesil TTF motorlarıyla çiftçilerimize ekonomik ve çevreci çözümler sunmaktadır.  Yüksek güç ve tork üretim kapasitesine sahip TDB ve TTB Serisi traktörler aynı zamanda yüksek manevra kabiliyeti ile bağ bahçe uygulamalarında öncü olmaya devam ediyor.





Editör: TE Bilişim