Geçtiğimiz günlerde Niğde Bakkallar Odası Başkanı Şinasi Göktepe’nin Niğde’de 110 bakkal kapandı demesi üzerine başlatmaya çalıştıkları “Bakkalına Sahip Çık!” kampanyası diğer illere örnek oluyor.

 

Türkiye Bakkallar ve Bayiler  Federasyonu Genel Başkanı Bendevi Palandöken, geçtiğimiz günlerde Niğde Bakkallar Odası Başkanı Şinasi Göktepe ile görüşerek Niğde’de gerçekleştirilecek son kampanya hakkında bilgi aldı.

Şinasi Göktepe konu ile ilgili kampanya detaylarını Genel Başkan Palandöken’e aktararak, bu çalışmaların sadece yerelde olmaması gerektiğini vurguladı.  Niğde’de ki 110 bakkalın kapanmasının bütün Türkiye gündeminde tartışıldığını belirten Başkan Göktepe; “Gelecek süreçte biz bakkallarımızı zor süreçler beklemektedir. Bizim tek amacımız market yasasının çıkarak, halkın kaliteli hizmet almasını sağlamak ve esnafımızı korumaktır. Bundan sonraki süreçte, diğer illerle koordineli çalışarak kampanyalarımızı Türkiye çapında duyuracağız. Trabzon’daki Bakkalım A.Ş. örneği, yada Bursa’daki Bakkalına sahip Çık İmza kampanyası bizler için iyi bir örnek olmakla beraber, bakkalımızın haklarını savunmak için daha da ileri adımlar atacağız. Bir çok Bakkal ve bayiler Odası yöneticileri bizleri arayarak kampanyamız hakkında bilgi alarak örnek bir kampanya başlatmayı düşünüyorlar. Niğdeli bakkalların sesi, yakında tüm Türkiye’de yankılanacak” dedi.



Niğde'de 1 yılda 110 Bakkal Kapandı Haberimiz için TIKLAYIN

Şafak ; Bakkalımıza sahip çıkacağız... Haberimiz için TIKLAYIN



Editör: TE Bilişim