Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Niğde Merkezde 2. Organize Sanayi Bölgesi'nin  kuruluş protokolü onaylandı. 

Bakanlık tarafından onaylanan Niğde merkeze bağlı Konaklı Kasabası civarında kurulacak olan yeni OSB, Niğde Bor Yolundaki Niğde OSB ve  Bor Karma OSB ile birlikte Niğde Genelinde 3 Organize Sanayi Bölgesi oluşuyor. 

Müjdeyi Niğde Milletvekilleri Yavuz Ergun ve Selim Gültekin verdi. 

Kurulacak olan Organize Sanayi Bölgesi’nin her açıdan Niğde’ye değer katacağını dile getiren Ak Parti Niğde Milletvekili Selim Gültekin, Niğde’ye kazandırılan her bir yatırımın şehrin parlak geleceğine önemli ölçüde katkılar sunacaktır. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığımızda takip ettiğimiz, Niğde 2. OSB’mizin Kuruluş Protokolü onaylanmış ve tüzel kişilik kazanmıştır. Anadolu’nun parlayan yıldızı Niğde’miz sanayi alanında da çok iyi konuma gelecektir. Niğde'mizi hak ettiği konuma getirmek için gece gündüz demeden çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Vekil Cevahir Uzkurt 2. Teknopark müjdesini verdi. Vekil Cevahir Uzkurt 2. Teknopark müjdesini verdi.

Ak Parti Niğde Milletvekili Yavuz Ergun sosyal medyadan yaptığı paylaşımda ; "Sanayi ve Teknoloji Bakanlığımız Niğde Merkezde 2. OSB’mizin Kuruluş Protokolü onaylanmış ve tüzel kişilik kazanmıştır. Türkiye’nin 325.’si, Niğde Merkezde 2. OSB’miz. hayırlı olsun, Emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz" dedi 

.Niğde Valisi Yılmaz Şimşek'de sosyal medyadan yaptığı açıklamada; İlimizin kalkınmasında ve istihdamın artmasında çok büyük katkısı olacak Niğde II.ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ’nin Kuruluş Protokolü, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından onaylanmış olup, OSB tüzel kişilik kazanmıştır... Niğde’mize hayırlı olsun..." dedi. 

Editör: TE Bilişim