Niğde Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği Birlik Başkanı Alim Yeşil tarafından hayata geçirilen proje ile Sadece Niğde değil Tüm Türkiye'deki Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği Üyelerine Hizmet Sunulacak.

Niğde Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği Birlik Başkanı Alim Yeşil; “ TÜMESOB, Tumesob.com ile , Gelişmekte olan işlerini büyütmek isteyen Tüm Türkiye'deki Esnafımıza ve Kobilerimize Yatırım projelerinde ve tüm diğer hibe ve destek almaları için gerekli projelerinde Proje hazırlamalarında NESOB olarak Kamu - Üniversite - Ve Uzman Proje Ekibimiz İle Destek oluyor Projelerini Hazırlıyoruz. Esnafımıza ve Kobimize Ürün ve Hizmet Tanıtımlarında Ulusal ve Uluslararası Arenada Profesyonel Pazarlama Hizmeti Sunuyoruz. Tüm Esnaf ve Kobilerimizin İlanlarını Ücretsiz Yayınlamalarını Sağlıyoruz. Alanında Uzman ve Profesyonel Ekibimiz ile kesintisiz Yönetim Danışmanlığı, Pazarlama ve Tanıtım Reklam Hizmetleri Sunuyoruz” dedi.
Proje ile tüm Türkiye Esnaf ve Sanatkarlarımıza Kobilerimize Hizmet Sunmayı amaçlayarak Projeyi hayata geçirdiklerini belirten NESOB Başkanı Alim Yeşil yeni gelecek hizmetlerinde Tumesob.com ile tüm Esnaf ve Sanatkarlarımıza sunulacağını belirtti.

Proje Konusunda TESK Başkanı Bendevi Palandöken ile de yapılan istişareler neticesinde TUMESOB.COM'un Tüm Türkiye Esnaf ve Sanatkarlarımıza Hizmet vermesi için NESOB Başkanı Alim Yeşil tarafından Proje hayata geçirildi.

Yeşil; “Esnaf ve Sanatkarlara ve Kobilerimize Hizmetlerimiz Bununla sınırlı kalmayacaktır.Sürekli olarak Hizmet kalitemizi artırmak, Esnaf ve Sanatkarımızın kalkınması ,aramızdan Dünyaya hitap eden Markalar çıkması için Çalışmalarımıza devam edeceğiz” diye konuştu.
 
Editör: TE Bilişim