Niğde İl Genel Meclisi Başkan Bülent Küçüktuna’nın başkanlığında 2019 yılı Ocak ayı olağan toplantısı dördüncü birleşim gündemini görüşüp karara bağlamak amacıyla dün İl Özel İdaresi İl Genel Meclis binası toplantı salonunda toplandı.
 
Yoklama ve açılışın ardından başlatılan toplantıda geçen birleşime ait tutanak özeti okunarak oylandı. İl Genel Meclisi Başkan Bülent Küçüktuna’nın başkanlığında 2019 yılı Ocak ayı olağan toplantısı dördüncü birleşim gündeminde bulunan 4 gündem maddesi görüşülerek karar bağlandı.

İl genel meclisi gündeminde bulunan İl Özel İdaresi 2019 yılı yatırım ve çalışma programı görüşülerek karara bağlanırken 2019 yılının 100 milyonluk bütçesinin 70 milyonluk kısmı yatırıma kullanılacağı belirtilerek oy birliğiyle kabul edildi.

 Gündemin bir diğer maddesi olan il özel idaresine ait Tarımsal Hizmetler Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren Toprak ve Su Tahlilleri laboratuvarında yapılan analizlerin 2019 yılı ücret tarifesinin belirlenmesi Tarım ve Plan Bütçe komisyonuna sevk edilirken gündemin son maddesi de kabul edildi.
 
Editör: TE Bilişim