Niğde Belediyesi Meclis salonunda yapılan Niğde Belediyesi Kasım ayı Meclis Toplantısında Belediyeye ait Hıdırlık’ta bulunan Kamyon Garajı’na giriş-çıkış ücreti 10 TL’den 5 TL’ye düşürülmesi karara bağlandı.
 
Belediye Meclisinin, Kasım ayı toplantısı Niğde Belediye Başkanı Rifat Özkan başkanlığında gerçekleştirildi.

 Niğde Belediye Başkanı Rifat Özkan’ın açılış konuşmasının ardından Kasım ayı Belediye Meclis toplantısında yoklama ve bir önceki dönemin toplantısının özetin ardından, gündem maddeleri konuşularak karara bağlandı.

Belediyeye ait Hıdırlık’ta bulunan Kamyon Garajı’na giriş-çıkış ücreti 10 TL’den 5 TL’ye düşürüldü, bekleme saati her 24 saat için 10 TL ve yatakhane ücreti 20 TL olarak karara bağlandı. Belediye 2019 mali yılı rüsum harç ve ücret tarifeleri, 2019 mali yılı ihzari gelir ve gider bütçesi ile bütçe kararnamesi plan bütçe komisyonuna sevk edildi.

Belediye ile Yeşilay Niğde Şubesi arasında Okuma Alışkanlığı Kazandırma ve Teknoloji Bağımlılığı ile Mücadele Projesinin 5393 sayılı Belediye Kanunun 75. Maddesi gereğince belediye başkanına yetki verildi.

Gündemle ilgili 18 maddenin karara bağlandığı toplantıda Niğde Belediyesi Özel Halk Otobüsleri Çalışma ve Seyrüsefer Yönetmeliğine bazı maddelerin eklenmesi hususu plan ve bütçe komisyonuna sevki yapıldı.

Dilek ve temennilerin alınmasının ardından bir sonraki meclis toplantısının 7 Aralık Cuma günü saat 15.00’da yapılmasının kararlaştırılmasıyla toplantı sona erdi.
 
Editör: TE Bilişim