Niğde Esnaf ve Sanatkar Birliği Odaları Başkanı Alim Yeşil, 30 Ekimde yapılacak olan ‘‘ Topraktan Sofraya Patates Festivali’’ hakkında açıklamada bulunarak bu tür festivallerin Niğde’ye esnaflara büyük katkısının olacağını ve bu festivallerin devamının yapılması gerektiğini söyledi.

Yapılacak olan festivalin Niğde’ye ve Esnaflara büyük katkı sağlayacağını ifade eden Niğde Esnaf ve Sanatkar Birliği Odaları Başkanı Alim Yeşil, festivalde oda olarak esnaflarla birlikte yerlerini alacaklarını söyledi.

Başkan Alim Yeşil açıklamasının devamında ise şunları söyledi: ‘‘Yapılacak olan patates festivali başarılı bir şekilde geçeceğini düşünüyorum. Bizde Niğde Esnaf ve Sanatkâr Birliği Odaları olarak yerimiz alacağız. Esnaf arkadaşlarımız ile beraber. Niğde için bu festivaller son derece önemli. İnşallah bundan sonraki süreçte de daha farklı etkinlik ve festivallerle Niğde’ye büyük bir canlılık getirileceğini düşünüyorum. Hem esnafımızın hem de Niğde’mizde üretilen ürünler, Niğde’mizin tanıtımı anlamında büyük katkısı olacaktır.’’ Dedi.

İŞKUR Engelli ve Eski Hükümlü Hibe Desteği Başvuruları Başladı İŞKUR Engelli ve Eski Hükümlü Hibe Desteği Başvuruları Başladı

ÖĞRENCİLER CADDE VE SOKAKLARI HAREKETLENDİRDİ

Okulların açılması ile birlikte Niğde’ye gelen üniversite öğrencilerinin de esnaflarda hareketlenmelere neden olduğunu söyleyen Başkan Yeşil, ‘‘ Üniversiteli öğrencilerimizin gelmesi Niğde’deki ticaretin canlanmasına vesile oldu. Üniversite öğrencisini gelmesiyle birlikte, caddeler, sokaklar hareketlendi. Ticarete de artıları ve katkıları olmaya başladı.’’ Diye konuştu.

Editör: TE Bilişim