Bor Ticaret ve Sanayi Odası Ahiler Kalkınma Ajansı işbirliği ile “GİRİŞİMCİLİK KURSU” başladı.

Bor İlçesinde ticaretin canlanması ve işsizliğin önüne geçilebilmesi amacıyla yeni işyeri açacak girişimcilerin girişimcilik kursu tamamlaması ardından kendi işini kurmak ve yeni iş yeri açacak girişimcilerin kuracakları işlerde hedeflerine ulaşmalarını sağlayan ve bu yönde bir içeriğe sahip olan bir eğitim programı başladı.

Bor TSO Başkanı Nurettin Eriç, KOSGEB Girişimcilik Desteklerinden yararlanmak ve 30 bin TL Hibe ve 70 bin TL faizsiz makine kredisi almak için bu kurslara müracaat 150’ye yakın talebinin yoğun olduğunu,yoğun talep üzerine elemeleri tamamladık. Kursa müracaat eden fakat katılamayan girişimcilere yeniden ileri ki zaman içerisinde yeni kurslar açmayı ve katılımlarını da sağlamak arzusundayız. Ahiler Kalkınma işbirliği ile 30 kişilik ücretsiz Girişimcilik kursu açacaklarını, bu kursa yeni iş yeri açmak isteyen herkesin katılabileceğini açıkladı.

Ahiler Kalkınma ajansı tarafından verilen Uygulamalı Girişimcilik Kursu görevli Hoca Haydar Kaya tarafından veriliyor. Kursa ilgi yoğun oldu. 
Editör: TE Bilişim