Bahçeli Belediyesi ile Belediye İş sendikası arasında toplu iş sözleşmesi ek protokolü görüşülerek Bahçeli Belediyesindeki 14 işçiye sosyal haklarla birlikte maaşlarına 600 TL'lik net artış sağlayan sözleşme imzalandı.  

Bahçeli Belediye Başkanı Zafer Tokgöz ve Belediye İş Sendikası Başkanı Yusuf Karaca Bahçeli Belediyesi toplantı salonunda işçilerin katılımıyla düzenlenen toplu iş sözleşmesi ek protokolü töreninde anlaşma sağlanan sözleşmeyi imza altına aldı. 

Belediye İş sendikası Yusuf Karaca, burada yaptığı konuşmada, Kurban Bayramı öncesi işçilerin sözleşmesini imzalayan Belediye Başkanı Zafer Tokgöz’e teşekkür etti. 

Mutlu sonla biten bir toplu görüşme yürüttüklerini vurgulayan Karaca, "Gerek maaş zammı gerekse de sosyal haklar açısından çok güzel bir sonuç elde ettik. Başkanımız ikramiyelerimizi ve sosyal haklarımızı büyük bir özveriyle bizlere sağlamıştır. Ben bir kez daha başkanıma, toplu iş sözleşmesinde emeği geçen arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Böyle idarecilerin başımızdan eksik olmamasını temenni ediyor, saygılar sunuyorum" diye konuştu. 

Belediye Başkanı Zafer Tokgöz’de personel için günün şartları açısından oldukça iyi bir sözleşme imzalandığını belirtti. 

Başkan Tokgöz; "Biz çalışanlarımızı bütün samimiyetimle söylüyorum, kardeşimiz olarak görürüz. Onların emeğinin alın terinin karşılanması için elimizden gelen gayreti gösteririz. İşçilerin maaşı, ikramiyesi ve sosyal haklarında 600 lira gibi ciddi bir artış sağladıklarını belirterek, belediye imkanları arttıkça da çalışanlara daha iyi imkanlar sağlayacaklarını sözlerine ekledi.

 
Editör: TE Bilişim