İl genel meclisi 2020 yılı Şubat ayı olağan toplantısı ikinci birleşimi Bülent Küçüktuna başkanlığında il özel idaresi il genel meclis binası toplantı salonunda gerçekleştirildi. Küçüktuna başkanlığında yapılan toplantıda İl özel idaresi Tarımsal Hizmetler Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren Toprak ve Su Tahlilleri Laboratuvarında yapılan analizlerin 2020 fiyatları belirlendi.

Bülent Küçüktuna başkanlığında il özel idaresi il genel meclis binası toplantı salonunda yapılan toplantıda gündemde bulunan 8 madde görüşülerek karara bağlandı. Meclis gündeminde bulunan İl Özel İdaresi Tarımsal Hizmetler Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren Toprak ve Su tahlilleri laboratuvarında yapılan analizlerin 2020 yılı ücret tarifeleri belirlendi.

İl özel idaresi Tarımsal Hizmetler Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren Toprak ve Su Tahlilleri Laboratuvarında yapılan analizlerin 2020 fiyatları, Standart toprak verimlilik analizi 30 TL, Sulama Suyu Analizi 77 TL, Toprak Analizleri her bir parametre için 28 TL, Fiziksel Toprak analizleri her bir parametre için 39 TL olarak belirlendi.

Bu yıl ilk defa İl özel idaresi Tarımsal Hizmetler Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren Toprak ve Su Tahlilleri Laboratuvarında yeni hizmete giren yaprak analiz fiyatları da belirlendi. Yaprak Analizi paket 1, toplam Azot, Demir, Bakır, Mangan, Çinko 80 TL, Yaprak analizi Paket 2, toplam Azot, Demir, Bakır, Mangan, Çinko, Kalsiyum, magnezyum, potasyum, fosfor analiz ücretlerinin 120 TL olarak belirlenmesine karar verildi.

Editör: TE Bilişim