Okul ve yurt ziyaretlerine devam eden Niğde Valisi  Yılmaz Şimşek, Niğde Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi kız öğrenci pansiyonunu ziyaret ederek; öğrencilerin sorun, görüş ve taleplerini dinledi.


Vali Yardımcısı Adnan Türkdamar, İl Emniyet Müdürü Salim Cebeloğlu, İl Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim Yaşar ve yurt yönetiminin hazır bulunduğu ziyarette pansiyon yemekhanesi ve çalışma ortamlarında incelemelerde bulunan Valimiz Sayın Yılmaz Şimşek, daha sonra öğrencilerle sohbet etti.


Sohbet esnasında öğrencilere nasihatlerde bulunan Vali Yılmaz Şimşek eğitimin önemine değindiği konuşmasında, “İnsan hayatını şekillendiren en önemli etken eğitimdir. Bu nedenle eğitimi hayatımızın en önemli aşaması olarak görmeliyiz. Özellikle kız çocuklarımızın okuması toplumumuz açısından büyük önem arz etmektedir. Sizin eğitiminiz için bize ne görev düşüyorsa yapmaya hazırız. Burada gençlerimizin geleceğe daha iyi hazırlanmaları amacıyla önemli hizmetler sunuluyor. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum" dedi.
 
Editör: TE Bilişim