Türk Eğitim-Sen Niğde Şube Başkanı İhsan UĞRAŞ, geçtiğimiz pazar günü Yahyalı Kapuzbaşı Şelaleleri yakınında kaza geçiren eğitim çalışanları için Altunhisar İlçesine taziye ve geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.
 
Beraberinde Altunhisar İlçe Temsilcisi Özcan FİLİKÇİ ile beraber, Altunhisar İlçe Milli Eğitim Müdürü İsrafil ERBAY ve Altunhisar 75. Yıl Lisesi Müdürü Lütfi DOĞAN'ı makamlarında ziyaret eden Uğraş, daha sonra kazada hayatını kaybeden Altunhisar 75. Yıl Lisesi aşçısı Ayşe GÜCÜK'ün ailesine taziye ziyaretinde bulundu. 
 
Altunhisar İlçe Milli Eğitim Müdürü İsrafil ERBAY ve Altunhisar 75. Yıl Lisesi Müdürü Lütfi DOĞAN'a, kazada hayatını kaybeden Ayşe GÜCÜK için baş sağlığı dileyen Uğraş, "kazada yaralananalar için Yüce Allah'tan acil şifalar diliyorum. İnşaallah bu son olur, bundan sonra Allah böyle acılar yaşatmaz. Kazanın oluş anından itibaren Türkiye Kamu-Sen ve Türk Eğitim-Sen Genel Başkanı Sayın İsmail KONCUK bey sürekli telefonla yaralılar hakkında bilgi aldı. Yaralı arkadaşlarımızın durumları ile yakından ilgilendi. Genel Sekreterimiz Musa AKKAŞ bey kazanın olduğu gün Kayseri'ye giderek bizzat hastaneler de yaralı arkadaşlarımızın ihtiyaçlarının giderilmesi için Türk Eğitim-Sen Kayseri 2 nolu Şube Başkanı Ali İhsan ÖZTÜRK ile birlikte çalıştı. Kendileri de sizlere baş sağlığı diliyor ve geçmiş olsun diyorlar. " dedi.
 
 
Daha sonra Altunhisar 75. Yıl Lisesi aşçısı Ayşe GÜCÜK'ün ailesine taziye ziyaretinde bulunan Türk Eğitim-Sen Niğde Şube Başkanı İhsan UĞRAŞ ve Türk Eğitim-Sen Altunhisar İlçe Temsilcisi Özcan FİLİKÇİ, acılı aileye baş sağlığı dilediler. Gerek rahmetli Ayşe GÜCÜK'ün ve gerekse diğer yaralıların sigorta iş ve işlemlerini bizzat takip ederek mağduriyet yaşanmaması için gayret gösterdiklerini söyleyen Uğraş, "böyle üzücü bir kazanın yaşanmasını elbette istemezdik. Ancak takdire boynumuz kıldan ince. Merhumeye Allah'tan rahmet, kederli ailesine, yakınlarına, sevenlerine ve eğitim camiasına sabr-ı cemil diliyorum. Yaralılara en kısa zamanda acil şifalar vermesini Yüce Allah'tan niyaz ediyorum." dedi.
 


TRAFİK KAZASI HABERİMİZ İÇİN TIKLAYIN...


Editör: TE Bilişim