Niğde Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Oryantasyon Eğitimi Düzenledi
 
 
Niğde Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu tarafından oryantasyon programı düzenlendi.
 
2013-2014 Eğitim-Öğretim yılında Niğde Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu’nu kazanan 1. sınıf öğrencilerine yönelikNiğdeSosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Kapalı Spor Salonu’nda oryantasyon eğitimi düzenlendi.
Öğrencilerin yoğun katılımı ile gerçekleşen toplantıda Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokuluöğretim elemanları ileüniversiteye yeni kayıt yaptıran öğrenciler bir araya geldi.Öğretim elemanlarıylaöğrencilerin bir araya gelmesini,ilimizin ve üniversitemizin öğrencilere daha iyi tanıtılmasını sağlamak amacıyla gerçekleştirilen toplantıda bir konuşma yapan Niğde Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd.Doç.Dr.Hasan Hüseyin Türkmen,  öğrencilere Niğde Üniversitesi Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu’nu tercih ettikleri için teşekkür edereköğrencilerin öğrenim hayatı boyunca karşılaşabilecekleri problemlerin çözümüne ilişkin açıklamalarda bulundu.

Sırasıyla, ders kayıtları ve danışmanlık hizmetleri, derslere devam, sınav sistemi, bağıl değerleme sistemi, staj uygulaması ve staj yönergesi, yaz okulu, kariyer geliştirmeve eğitim öğretim yılında yapılacak sosyal faaliyetler gibi konularında ele alındığı oryantasyon eğitimi, öğrencilerin sorularının ardındanverilen kokteylle sona erdi.
 


Editör: TE Bilişim