Rektör Kar mesajında şu ifadelere yer verdi:

Sevgili Öğrenciler, Üniversitemizin Kıymetli Akademik ve İdari Personeli,

2020-2021 Eğitim-Öğretim yılında sizlerle yeniden birlikte olmanın mutluluğu ve heyecanı içerisindeyiz. Her ne kadar yeni akademik döneme pandemi süreci dolayısıyla “uzaktan öğretim” yöntemiyle buruk bir şekilde başlasak da her yeni akademik yıl bizler için son derece heyecan ve mutluluk vericidir. Bu heyecan ve mutlulukla ailemize yeni katılan öğrencilerimizi bir kez daha en kalbi duygularımla tebrik ediyor ve birlikte yol alacağımız eğitim-öğretim hayatlarında başarılar diliyorum.

Değerli Çalışma Arkadaşlarım ve Sevgili Öğrenciler,

Her geçen gün büyüyen ve gelişen Üniversitemiz, bu yeni dönemde de nitelikli bilimsel faaliyetlere ve öğrenci odaklı eğitim-öğretim anlayışıyla araştıran, sorgulayan ve üreten bireyler yetiştirmeye azim ve kararlılıkla devam edecektir. Üniversitemizin istikrarlı bir başarı grafiğiyle bugünlere gelmesinde büyük emeği olan tüm akademik ve idari personelimize teşekkürlerimi sunuyor, birlikte yeni başarılara imza atmak dileğiyle 2020-2021 akademik yılının Üniversitemize, şehrimize ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum.

Bu vesileyle, büyük bir gurur ve heyecanla başladığımız yeni eğitim-öğretim yılında Üniversitemizin tüm akademik ve idari personeli ile öğrencilerimize başarılar temenni ederek, en içten duygularımla hepinizi selamlıyorum.

Editör: TE Bilişim