Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Adnan Görür Niğde’nin Bor ilçesinde TOKİ İlköğretim Okulunu ziyaret etti.

Daha önceden Bor Toki İlköğretim Okulu Müdürü Mustafa Ünlüer ve Okul Aile Birliği yönetiminin Üniversiteye yaptığı ziyaretin ardından Niğde Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Adnan Görür Okula iadei ziyaret yaptı.
Ziyaret sırasında Rektör Görür Kasım ayında yapılan KPSS (Kamu Personeli Seçme Sınavı)’nda ÖSYM tarafından sınav için adaylara dağıtılan kalem, silgi ve kalemtıraşları TOKİ İlköğretim Okulu’nun öğrencilerine dağıttı.

TOKİ İlköğretim Okul Müdürü Mustafa Ünlüer tarafından karşılanan Rektör Görür Ünlüer’le makamında kısa bir konuşma yaparak okulun durumu ve öğrenciler hakkında bilgi aldı. TOKİ İlköğretim Okulu’nun başarısı için her türlü desteği vermek istediklerini belirten Görür, Okul Müdürü Mustafa Ünlüer’in kendisine hediye ettiği halı dokuması Türk Bayrağı için de teşekkür etti.

Rektör Görür Niğde Üniversitesi olarak öğrencilerin eğitimine katkıda bulunmaktan ve geleceğimizin teminatı olan öğrencilerle birlikte olmaktan büyük bir memnuniyet duyduğunu söyledi.

400 adet kurşun kalem, silgi ve kalemtıraşı ilköğretim öğrencilerine hediye eden Rektör Görür sınıfları dolaşarak öğrencilerle bir süre sohbet etti. Görür öğrencilere başarılı bir eğitim-öğretim yılı geçirmeleri temennisinde bulunarak okuldan ayrıldı.
 
 




Editör: TE Bilişim