Cumhurbaşkanı  Recep Tayyip Erdoğan tarafından Ömer Halisdemir Üniversitesi Rektörlüğüne atanan Prof. Dr. Muhsin Kar, düzenlenen devir teslim töreniyle görevi Prof. Dr. Adnan Görür’den devraldı.

Devir teslim töreninde konuşan Rektör Prof. Dr. Muhsin Kar; “Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Rektörlüğü görevinin şahsıma tevdi edilmesi dolayısıyla başta Sayın Cumhurbaşkanımıza, Sayın YÖK Başkanımıza ve çok değerli YÖK üyelerimize teşekkür ederek, saygılarımı sunuyorum. Bu atamanın Üniversitemize, Niğde’mize ve ülkemize hayırlı olmasını temenni ediyorum. Ayrıca 8 yıl boyunca rektörlük görevini yürüten ve üniversitemizi fiziki, akademik ve sosyal anlamda büyük hizmetler yaparak bugün bulunduğu önemli noktaya taşıyan değerli Prof. Dr. Adnan Görür hocamıza çok teşekkür ediyorum. Bu süre içerisinde emeği geçen tüm akademik ve idari personele göstermiş oldukları fedakârlıklarından dolayı minnettarım” dedi. 
Görevi devreden Rektör Prof. Dr. Adnan Görür ise yaptığı kısa açıklamada, “Allah kısmet etti bizlerde arkadaşlarımızla beraber bu üniversitede hizmet ettik, bugüne kadar geldik. İnşallah sizlerde bizler gibi yüz akıyla tamamlarsınız, başarırsınız. Allah hayırlı etsin. Eğer bir ihtiyaç hâsıl olursa bizler buradayız her zaman yardımcı olmak için hazırız. Onun için hiç şüpheniz olmasın” dedi.

Prof. Dr. Adnan Görür’ün yeni rektör Prof. Dr. Muhsin Kar’a çiçek takdim ettiği ve başarılar dilediği devir teslim töreni iyi dilek ve temenniler ile sona erdi.
 
 
Editör: TE Bilişim