Niğde Üniversitesi Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulunda Öğretim Elemanlarına Tablet Dağıtıldı.
 
Niğde Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu’nda, teknolojik araç ve gereçlerin eğitim öğretim ortamında kullanılmasının öneminden hareketle tüm öğretim elemanlarının tablet bilgisayar edinmeleri sağlandı.


 
Teknolojideki gelişmelerin hayatın her alanını olduğu gibi, öğrenme-öğretme süreçlerini de etkilediği gerçeğinden hareketle, günümüzde öğretim sürecini desteklemek amacıyla Niğde Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü, derslerde ele alınan konuların görsel unsurlarla desteklenecek şekilde işlenebilmesi için öğretim elemanlarının toplu olarak tablet bilgisayar edinmesini sağladı.


 
Niğde Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Mehmet Demiralp’ın girişimleriyle son derece makul fiyatlarla temin edilen tabletler geçtiğimiz günlerde öğretim elemanlarına teslim edildi. Tablet bilgisayarların öğretim elemanlarına dağıtımı sırasında bir açıklama yapan Niğde Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Mehmet Demiralp, “Konuya ve amaca uygun olarak seçilmiş materyallerin öğretilen konuyu canlı hâle getirdiği, öğretim sürecini zenginleştirip, öğrenmeyi artırdığı biliniyor. Materyaller aynı zamanda öğrencilerin ilgi alanlarını genişletip motivasyonlarını da yükseltiyor. Bu nedenle tüm öğretim elemanlarımızın derslerde kullanması için tablet bilgisayar edinmelerini sağladık. Umarım öğrencilerimize ve öğretim elemanlarımıza fayda sağlar” diye konuştu.
 
 

Editör: TE Bilişim