Niğde İl Öğrenci Meclis Başkanı Ethem Kürşat Akdemir’in Niğde Bizim, Gençlik Bizim  projesi adı altında düzenlemiş olduğu Onur Koç konseri Niğde’de yoğun bir katılımla gerçekleşti.
 
Niğde İl Öğrenci Meclis Başkanlığı tarafından yaklaşık 1 ay önce uyuşturucu bağımlılığını önlemek için Niğde Bizim Gençlik Bizim adında bir proje düzenlendi .

Projenin yapım aşamasında Ethem Kürşat Akdemir Niğde esnaflarına, Niğde öğrencilerine ve Niğde protokolüne, uyuşturucu kullanımının azaltılması adına çalışmalar yaptı.
 
Proje kapsamında  Niğde gençliğini bir araya toplamak ve gençlere sosyal aktivite olması açısından bir konser düzenledi.
 
Konser öncesi, şehitlerimize rahmet ve yakınlarına başsağlığı dileyen Niğde Öğrenci Meclis Başkanı Ethem Kürşat Akdemir; Yaklaşık bir yıl önce Niğde Öğrenci Meclis Başkanlığına aday oldum. Propaganda döneminde yapacağımız projelerden bahsettik, sözler verdik. Sivil Toplum Kuruluşları ve siz öğrenci kardeşlerimizin destekleri ile bir çok projemizi gerçekleştirdik, Bu projelerimizden bir tanesi, bilindiği üzere, son zamanlarda dış güçlerin bir oyunu olan, uyuşturucu ülkemizde de hızla yayılmıştır. Kullanım yaşı 12’ye kadar düşen uyuşturucu geleceğimiz olan gençlerimize büyük zararlar vermektedir. Ekip arkadaşlarımızı ile birlikte, Niğde protokolü, sivil toplum kuruluşları ve esnaflarla uyuşturucu bağımlılığını önlemek için fikir alışverişlerinde bulunduk. Projemizin son aşamasında da sosyal aktivite olması açısından bu konser programını düzenledik. Yaptığımız çalışmalarda sosyal sorumluluk projleri ile duyarlı bir tutum içeresinde çalışmalar yapmaktayız. Fatih Sultan Mehmet Han, İstanbul’u feth ettiğinde bizim yaşlarımızdaydı. Belki Niğde’yi feth edemeyiz ancak siz değerli kardeşlerimizin gönüllerini feth ettiğimize inanıyorum”dedi.
 
Etkinlik Onur Koç konseri ile devam etti.
 
 
Editör: TE Bilişim