Niğde Ticaret ve Sanayi Odası ile Ahiler Kalkınma Ajansı işbirliğinde düzenlenen E- Ticaret, Dış Ticaret ve Pazarlama ve Satış Yönetimi eğitimlerinin sertifikaları düzenlenen bir programlara katılımcılara takdim edildi.

Programın açılış konuşmasını gerçekleştiren Niğde Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Şevket Katırcıoğlu; 2018 yılı içerisinde üyelerimize yönelik olarak gerçekleştirdiğimiz anket çalışmasında, E- Ticaret, Dış Ticaret ve Pazarlama ve Satış Yönetimi Eğitimleri en çok talep edilen eğitim konuları olarak karşımıza çıktı. Günümüz ekonomisinin olmazsa olmazı E-Ticaret eğitimi ile E-Ticaret konusunda temel bilgilerin bilinmesi ve şirketlerin daha verimli ve etkin yönetiminin sağlanması, Dış Ticaret eğitimi ile, Oda üyelerinin ve çalışanlarının yurtdışı pazarlara açılmaya hazır hale getirilmesi ve dış ticaret yetkinliklerini artırarak alternatif pazarlardaki fırsatları yakalamaları, Pazarlama ve Satış Yönetimi eğitimi ile teknolojik imkanların, lojistik hizmetlerin geliştiği, pazarın sürekli gelişip dönüştüğü günümüzde satış ve pazarlama konusunda KOBİ’lerin rekabet edebilme yeteneklerinin geliştirilmesini amaçladık.

KOBİ’ler de firma sahibi, ara kademe yöneticileri ve her düzeydeki diğer personelden oluşan insan kaynaklarının nitelik ve becerileri firma performansını doğrudan etkilemektedir. Bu düşünceler ve sizlerden gelen talepler doğrultusunda, Niğde Ticaret ve Sanayi Odası olarak Ahiler Kalkınma Ajansı ile birlikte üyemiz olan KOBİ yönetici ve personellerine yönelik eğitim programı düzenlemeyi amaçladık. Söz konusu eğitimlerden en verimli şekilde faydalanabilmeniz için alanında uzman kişiler tarafından eğitimlerin sizlere verilmesini sağladık. Almış olduğunuz eğitimlerin sizlere fayda sağlamasını diliyorum" dedi.

Program katılımcıların sertifikalarını almaları ile son buldu.


 
Editör: TE Bilişim