MÜSİAD Niğde İl temsilciliği Uygulamalı Girişimcilik Kursunu Niğde Ulukışla Kasabasına bağlı kılan Köyü’nde düzenledi. 30 kişinin katıldığı kurs 9 gün sürdü . 9 gün sonunda kursiyerlere sertifikaları Kılan Köyü’nde düzenlenen törenle verildi. Törene MÜSİAD Niğde Başkanı Hüsamettin Gümüştepe ve üyeleriyle birlikte, Ulukışla İlçe Müftüsü Muhammet Ünal, Niğde Tarım İl Müdürü Yardımcısı Saadettin Yılmaz, Devlet Su İşleri Niğde Müdürü Baki Türktemiz yanı sıra çok sayıda vatandaş katıldı.

Düzenlenen sertifika programı hakkında bir konuşma yapan MÜSİAD Niğde Başkanı Hüsamettin Gümüştepe ülkemizde yaşanan terör olaylarına değinerek ‘’ ülkemizde yaşanan terör olaylarında hayatını kaybeden şehitlerimiz için Allah’tan rahmet, yakınlarına sabırlar, TSK ve Emniyet Teşkilatımıza ve milletimize başsağlığı diliyorum.’’ dedi.

Konuşmasına devamla; ‘’Hatırlatmak isterim ki; Millet olarak, tarih boyunca, çok zor dönemlerden geçtik, var olma mücadeleleri verdik. Fakat Allah’ın izni ve milletimizin cesareti, azim ve kararlılığıyla, tüm zorlukları yenmeyi başardık. Şehitlerimizden dolayı, belki de sözün anlamını yitirdiği günlerden birindeyiz. Ama unutmayalım ki, bugünü yaşarken, geçmiş tecrübelerimizin rehberliği bize yol gösteriyor. Her zamanki huzur, güven ve istikrar temennimizi tekrarlıyor, birliğimize her zamanki gibi ihtiyacımız olduğunu hatırlatarak, milletimize, sabır ve metanet diliyorum.

Müsiad ve Kosgeb desteğiyle açtığınız bu uygulamalı girişimcilik kursu Türkiye’de bir ilktir ve Müsiad olarak bu ilki gerçekleştirdik bunun gururunu hep birlikte yaşıyoruz klan kasabası olarak bize yaptığınız ev sahipliğinden dolayı ve kursumuza göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. Belgeleriniz hayırlı ve de uğurlu olur inşallah. Belge almaya hak kazanan kursiyerlerimize de tavsiyem aldıkları belgelerin raflarda kalmaması ve biran önce bu belgelerin faaliyete geçirmenizdir. Bu konuda biz MÜSİAD Niğde ailesi olarak gereken bütün destekleri vermeye hazırız .

Sözlerimin sonunda, bu programımızın ev sahibi Kılanlı hemşerilerime, Müsiad üyemiz Sayın Hakkı Sayar beye ve tüm katılımcılara teşekkür ediyor, Ülkemizin barış dolu bir atmosferle bayrama girmesini diliyorum. Şimdiden Bayramınızı kutluyorum ‘’ dedi.

Konuşma sonunda kursiyerlerin sertifikaları protokol tarafından takdim edilirken, kursun yapılmasından büyük emeği olan Hakkı Sayar’a Hüsamettin Gümüştepe tarafından plaket verildi.






Editör: TE Bilişim