Niğde İl Milli Eğitim Müdürlüğünün başlattığı sağlık çalışanlarına destek projesi ile Halk Eğitim Merkezlerimizin ürettiği maskeler ve Akşemseddin Bilim Sanat Merkezinin öncülüğünde 3 boyutlu yazıcılarla üretilen koruyucu siperler, sağlık çalışanlarının kullanabilmesi için Niğde İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Ahmet Sinan Ecer tarafından Ömer Halisdemir Eğitim ve Araştırma Hastanesine ulaştırıldı.

Maske üretimiyle ilgili konuşan İl Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim Yaşar, " İlk etapta 200 adet siper maske üretimini gerçekleştirip hastaneye teslimini sağladık. Maske ve koruyucu siperlerin üretimi günlük 35 adet aylık yaklaşık 1000 adet şeklinde devam edip üretilen maskeler günlük olarak hastanemize ulaştırılmaktadır. Bizim için gecesini gündüzüne katan sağlık çalışanlarımıza ufakta olsa bizim katkımız olsun istedik, ben bu doğrultuda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum." şeklinde konuştu.

Yaşar, “Niğde İl Milli Eğitim Müdürlüğümüz, koronavirüs (Covid-19) ile mücadele kapsamında halkımızın ve sağlık çalışanlarımızın ihtiyaçlarını karşılamak için sürekli çalışmalar yapmaktadır. Bu doğrultuda emeği geçen herkese teşekkür ederiz” dedi.

Milli Eğitimden sağlık çalışanlarına Maske ve Koruyucu Siper desteği http://www.borhaber.net/egitim/milli-egitimden-saglik-calisanlarina-maske-ve-koruyucu-siper-destegi-h31552.html

Bor Haber paylaştı: 31 Mart 2020 Salı
Editör: TE Bilişim