Niğde Belediye Başkanı Rifat Özkan belediye tarafından okullarda düzenlenen atık pil kampanyası için okulları ziyaret ederek öğrencilere hediyelerini verdi.

Belediye Başkanı Rifat Özkan yoğun çalışma temposuna rağmen okulları da ziyaret ederek hem atık pil kampanyasına verdiği desteklerden dolayı öğrencilere teşekkür etti hem de karne heyecanlarına ortak olarak verimli bir yaz tatili geçirmelerini diledi.



NİĞDE ODTÜ KOLEJİNDE MİLLETVEKİLİ ADAYLARI
 Başkan Özkan’a okul ziyaretinde AK Parti Milletvekili adayları Sedat Çağlar ve Selim Gültekin de eşlik etti. Adayların okul ziyareti dikkat çekerken, ODTÜ Geliştirme Vakfı yöneticisi olan ve İYİ Parti’den aday adaylığı başvurusunda bulunup sıralamadaki yerini beğenmeyerek istifa eden Eczacı Naim Erem’de bulundu.

Ziyaret ettiği okullarda öğrencilerin de yoğun ilgisiyle karşılaşan Belediye Başkanı Rifat Özkan öğrencilere hediyelerini vererek onların da ısrarı üzerine fotoğraf çektirdi. Belediye Başkanı Özkan; “Çevre bilinci ile temelden büyüyen minik yavrularımıza kampanyamıza vermiş oldukları desteklerden dolayı teşekkür ediyorum. Yoğun bir eğitim öğretim döneminin ardından yaz tatiline kavuşmanın heyecanı içerisinde olan öğrencilerimiz elbette tatilde dinlenirken öğrenmeleri ve eğlenmeler gerekir. Tüm çocuklarımızı belediyemizin yaz okuluna davet ediyorum. Bu vesile ile bugün karne alan geleceğimizin teminatı tüm öğrencilerimize, fedakar velilerimize, özverili öğretmenlerimize iyi tatiller diliyorum” dedi.
 


 
Editör: TE Bilişim