Çamardı Atatürk İlkokulu Anasınıfı öğrencileri, evlerinde aileleriyle birlikte hazırladıkları yöresel yiyecekler ile 'Yerli Malı Haftas'nı kutladılar.

Atatürk İlkokulu Anasınıfı öğrencileri, evlerinden getirmiş oldukları yiyecekleri öğretmen ve arkadaşlarıyla paylaşarak Yerli Malı Haftası'nı çeşitli etkinliklerle kutladılar. Yerli malı kullanmanın önemini vurgulayan görsellerle renklenen etkinlikte okul öğretmenleri öğrencilerine Yerli Malı Haftası hakkında bilgilendirmelerde bulundu. Öğrenciler gerçekleştirilen etkinliklerle birlik ve beraberliğin önemini bir kez daha anlarken tutumlu olmanın, beslenmenin ve Türk malı kullanmanın önemini de anladılar.

Çamardı İlçesi Öğretmenevi ve ASO Müdürlüğü'nde Atatürk İlkokulu Anasınıfı öğrencileri Tutum, Yatırım ve Türk Malları Haftasını kutladı. Öğrenciler evlerinden getirdikleri yiyecekleri arkadaşlarıyla paylaştılar. Öğrenciler şiirler ve şarkılar eşliğinde hem öğrenme hemde eğlenme imkanı buldu.
Etkinliğe Çamardı İlçe Kaymakamı Emrah Akduman olmak üzere İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Eke, İlçe Emniyet Amiri Eren Özer, öğrenciler ve veliler katıldı.

 
Editör: TE Bilişim