Niğde’nin hiç alışık olmadığımız bir eğitim anlayışıyla karşımıza çıkan Anlam Okulları ‘her anlamda başarı’ sloganını ile farklı etkinliklere imza atıyor.
 
Anlam Okullarında öğrenciler rehber öğretmenleri nezaretinde topluluk karşısında kürsüden serbestçe fikirlerini  ifade ediyorlar.  
 
Anlam Okulları Kurucusu Serkan Gedik: ‘Serbest Kürsü, Yaşam Başarısında yer alan bir eğitim. Serbest Kürsü eğitiminde öğrencilerimiz  belirlenen konu üzerinde söz alarak serbestçe konuşuyor. Bu eğitimde amacımız öğrencilerimizin  kendilerini ifade ederek topluluk karşısında konuşma yeteneklerini geliştirmektir. Konular daha önceden sınıf rehber öğretmenleri tarafından belirleniyor, konu üzerine öğrencilerimiz fikirlerini beyan ediyor.’ dedi.
 
 Anlam Okulları Kurucusu Serkan Gedik açıklamasının devamında ‘Okulumuzun misyonunda: Kendine ve çevresine saygılı, özgüven sahibi, iletişimi güçlü sorumluluklarının farkında olan geçmişi ile geleceği arasında köprü olan bir misyon anlayışımız var.  Anlam Okulları hem akademik hem de yaşam başarısı için çalışmalarına durmaksızın devam edecek” dedi.
 
Editör: TE Bilişim