Tüm yurtta olduğu gibi Bor ilçemizde’de bu gün karneler dağıtıldı ve Yarıyıl tatili başladı. İlçemiz Fahri Kirt İlköğretim Okulunda düzenlenen törenle öğrenciler karnelerini ilçe protokolünden aldı.

Dahi GEDİK - Editör Özel

Cuma günü saat 14.00’da ,ilçe protokol üyeleri sınıflara ziyaret ederek ilköğretim çağındaki minik öğrencilerle sohbet ederek karnelerini takdim ettiler.Okul birinci sınıf öğrencilerine karnelerini vermeden önce İlçe Kaymakamı Kemalettin Sakin ve Bor Belediye Başkanı Sıtkı Erat okuma yazmayı öğrenip öğrenmediklerini sordu ve istekli bir öğrenciyi tahtaya kaldırarak ismini yazmasını istediler.Başarılı minik öğrenci ismini yazarak İlçe Kaymakamı ve Belediye Başkanından  kocaman bir aferini hak etti.Karnelerini Bor İlçe Kaymakamı Kemalettin Sakin,Bor Belediye Başkanı Sıtkı Erat,İl Genel Meclis Üyesi Tevfik Avanoğlu,İlçe Milli Eğitim Müdürü Kamil Ecer ve Okul Müdürü Ahmet Saltık’tan alan birinci sınıf öğrenciler mutlu ,velileri ise hem gururlu hem de heyecanlı idi.

Okul içerisinde devam eden törende çeşitli dalalrda dereceye giren ve en fazla kitap okuyan bir çok öğrencilere yine protokol üyeleri tarafından ödülleri takdim edildi.Okunan İstikla Marşının ardından ilçemizde Eğitim ve öğretim yılının ilk yarısı biterek öğrencilerin yarı yıl tatili başlamış oldu.

Törene Bor İlçe Kaymakamı Kemalettin Sakin, Bor Belediye Başkanı Sıtkı Erat, Bor İlçe Milli Eğitim Müdürü Kamil Ecer, İlçe Emniyet Müdürü Köroğlu Kıraç, Bor İlçe Müftüsü Sebahattin Kesti ve çok sayıda veli katıldı.

Not ; Fotoğraflara fare tıklayın büyüsün... Tekrar tıklayın küçülsün...

Editör: TE Bilişim