Bor Anadolu Sağlık Meslek Lisesinin,Öğretmen,öğrenci ve velileri onuruna gerçekleştirdiği etkinlik, izleyenlerden ve davetlilerden tam not aldı.
 
28 Kasım Pazar Günü saat 13.30’da Bor Kız Meslek Lisesi Çok Amaçlı Salonunda gerçekleştirilen etkinlik, Okul Müdürü Hüseyin Taşova’nın açılış konuşması ile başladı. Okul müdürü Taşova, davetlilere hitaben yaptığı kısa konuşmasında, davete icabet edenlere teşekkür etti. Müdür Taşova, etkinlik çerçevesinde Türk Sanat Müziği Konseri vermek üzere  Ankara Elmadağ ilçesinden konuk  kısa adı EKSED olan Elmadağ kültür sanat ve eğitim derneği üyelerinden oluşan Türk Sanat Müziği Korosunu kısaca tanıtarak, davetlilere  takdim etti.
EKSED üyelerinin seslendirdiği ve sazla icra ettikleri birbirinden güzel Türk Sanat ve Halk Müziği seçme, eserlerini , davetliler adeta çıt çıkarmadan ilgi ile izlediler ve bazı eserlerde küçük büyük bir çok davetli seslendirilen esere eşlik etti. EKSED Türk Sanat Müziği Korosunun seslendirdiği her eseri dikkatle takip eden izleyenler programdan memnun ayrıldılar.
Programa başta  Bor Anadolu Sağlık Meslek Lisesi, İdari Personeli, Öğretmen, öğrenciler ve velileri katılırken, Bor Belediye Başkanı Sıtkı Erat, Milli Eğitim Bakanlığı Müşavirlerinden Halil İbrahim Yaşar, Sosyal Hizmetler İl Müdürü Şahin Mercan, Bor Şehit Nuri Pamir Lisesi Müdürü Ali Koç, önceki dönem MHP İl Genel Meclis Üyesi Mehmet Şimşek’te izleyenler arasında idi.
 
Dâhi GEDİK/ Editör ÖZEL




Editör: TE Bilişim