Edikli Atatürk İlk-Ortaokulu Müdürü Onur Bayır çeşitli banka ve şirketlere attığı elektronik ileti  ile okula yardım yağdı.

Niğde'nin Edikli Kasabası Atatürk İlk-Ortaokulu Müdürü Onur Bayır,  okul eksikliklerini çeşitli kurum ve kuruluşlara elektronik ileti atarak yardımda bulunmalarını rica etti. 

Okul Müdürünün isteğine olumlu cevap veren özel banka ve özel kuruluşlar okula yardım yağdırdı.  Yapi Kredi Bankasi 10 bilgisayar,Şekerbank 2 bilgisayar,  Türkiye İş Bankasından Satranç sınıfı takımı,  Çalık Enerjiden yazici vb. malzemeler  geldi ve gelmeye devam ediyor. 

Okula gönderilen malzemeler  öğrenci, öğretmen ve velilerde büyük sevinç yarattı. 


 Edikli Atatürk İlk-Ortaokulu  yöneticileri ve okul aile işbirliği ile okullarının bir çok eksikliklerini de giderdi. 
Bir veli bir sınıf projesi ile  tüm sınıflar düzenlendi. 41 adet zebra stor perde yapıldı. Edikli deki esnaflar tarafından koridorlar fayans yapıldı. İl Milli Eğitimden  malzemeler temin edilerek yenilendi. Bahçeye  parke taş döşendi.


Ziraat Odası Başkanlığı  ile işbirliği yapılarak çevre düzenlenmesi ve bahçe tel ile çevrildi.
Edikli Belediyesi ve  Kayseri Büyükşehir Belediyesi işbirliği ile takdir alanlar Kayseri gezisi  ile ödüllendirildi. 
Okulda hobi bahçesi oluşturularak  öğrencilerle beraber çilek, gül, domates, biber, soğan gibi sebzeler  yetiştirildi. Edikli Belediyesi ile işbirliği yapılarak "O, ‘Oku! ’ Buyurdu, Okuyorum"  Haydi Edikli okumaya projesi uygulanarak bütün veli ve öğrencilere kitap dağıtıldı. 

Gençlik Spor Müdürlüğü tarafından bahçe spor aletleri yenilendi. "
Okulumu seviyorum, Çünkü…" konulu ödüllü  kompozisyon yarışması düzenlendi. 

Ayrıca, Mart ve Nisan ayında Niğde Üniversitesi ile 2 projenin gerçekleştirileceğini ve yıl sonunda da okulda Tubitak Bilim Fuarı düzenleneceği belirtildi. 


Editör: TE Bilişim