Belediye Başkanı Emrah Özdemir kendisine mektup yazarak “Bu sene sınav senem ve çok çalışıyorum. Amacım ilerde sizin gibi insanlara faydalı bir birey olabilmek” diyen ortaokul öğrencisi ve sınıf arkadaşlarını belediyede ağırladı.

Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir’e mektup yazarak “Bu sene sınav senem ve çok çalışıyorum. Amacım ilerde sizin gibi insanlara faydalı bir birey olabilmek” diyen Akkol Okulları 8-A sınıfı öğrencisi  Oral’ın mektubu eline geçtikten sonra hemen okul müdürü Osman Yıldızer’i arayan Başkan Özdemir Aysun Oral’ı ve sınıf arkadaşlarını belediyeye davet etti.

 Belediye Başkanı Emrah Özdemir’in daveti üzerine Akkol Okulları 8-A sınıfı öğrencileri, öğretmenleri eşliğinde Niğde Belediyesi’ni ziyaret etti. Belediye hizmetleri hakkında bilgi alan öğrenciler, işleyişle ilgili merak ettiklerini yetkililerden öğrenme fırsatı buldu. Öğrenciler birimleri gezdikten sonra Belediye Başkanı Emrah Özdemir ile bir araya geldi. Başkan Özdemir, sohbet ettiği, sorularını cevaplandırdığı öğrencilerle belediyecilik hakkında konuştu.

Türkiye'nin geleceği olan gençlere çok güvendiğini vurgulayan Başkan Özdemir, gençlerden derslerine çok iyi çalışmalarını istedi. Özdemir: "Geleceğimizin teminatı çocuklarımızın aydınlık geleceği için, özveriyle çalışıyoruz. Çocuklarımız bizim her şeyimiz. Onların yaşamında güzelliklerin hakim olması için bizim için çok önemli. Onlardan isteğimiz çok çalışarak iyi bir eğitim almaları ve kendilerini en iyi şekilde yetiştirmeleri. Bu yolda onların en büyük destekçisi bir ağabeyleri olarak benim. Hayallerinizi gerçekleştirme yolunda sizlere başarılar diliyorum." dedi.

Editör: TE Bilişim