Anadolu Gençlik Derneği bütün liseli gençlerin katılabileceği ‘Siyer-i Nebi Yarışması’ düzenliyor.

 

Anadolu Gençlik Derneği Niğde Şube Başkanlığından yapılan açıklama da; "İyinin, doğrunun, faydalının, ‘önce ahlak ve maneviyat’ ın temini için gayret gösteren Anadolu Gençlik Derneği yaptığı sosyal ve kültürel çalışmalarına bir yenisini daha ekledi.

Ülkemizde bulunan tüm liseli gençlerimizin katılabileceği ‘Siyer-i Nebi Yarışması’ ile gençliğimizin ahlak ve maneviyatını tahrip eden unsurlara karşı Efendimiz Hz. Muhammed (s.a.v)’in hayatını öğrenip örnek almaları hedeflenmektedir" denildi. 

Başvuru Koşulları 


Siyer-i Nebi Yarışmasına sadece örgün eğitim ve açıktan eğitim gören üst yaş sınırı 19 olan, her sınıftaki Lise Öğrencisi erkek ve kız öğrenciler katılabilir.

Başvuru İşlemleri

  • Siyer-i Nebi Yarışmasına girmek isteyen öğrenciler Kayıt Tarihleri arasında www.efendimizinizinde.com adresine girerek başvurularını yapabilirler. Ayrıca bu adresten yarışma hakkında daha kapsamlı bilgiye ulaşabilirler
  • Öğrenciler başvurularını, Kayıt Tarihinin son günü 1 Aralık saat 23:59 a kadar yapabileceklerdir.
  • Başvurular sadece elektronik ortamdan yapabileceklerdir.
  • Elektronik ortamda başvuru yapıldıktan sonra ekleme / değişiklik / düzeltme yapılamaz. Bundan dolayı yaşanabilecek her türlü sıkıntıda Ahi Paşa Caddesi Çınar et üstü (Sinema Karşısı) Anadolu Gençlik Derneği Niğde İl Temsilciliği veya [email protected] ile irtibata geçiniz.

Anadolu Gençlik Derneği Niğde Liseler Komisyonu Şube Başkanlığı

 

 

Editör: TE Bilişim