Amerikan Kültür Koleji Müdürü Rıfkı Urlu, Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan'a okul bahçelerinin asfaltlanmasından dolayı teşekkür ziyaretinde bulundular.
 
Niğde Belediye Başkanlığı çok sayıda okul bahçesinin asfaltlanarak düzenlenmesini sağlayarak eğitim öğretim yuvalarına desteklerini devam ettiriyor. Okul Bahçelerinin asfaltlanması kapsamında Niğde Belediye Başkanlığı Amerikan Kültür Koleji bahçesinin de asfaltlanmasını gerçekleştirdi. Okul Müdürü Rıfkı Urlu okul bahçelerinde yapılan düzenleme çalışmalarından dolayı öğretmenler ve okul aile birliği ile birlikte Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan'ı ziyaret ederek çalışmalardan dolayı teşekkür ettiler.
 
Okul Müdürü Rıfkı Urlu'dan Belediye Başkanı Akdoğan'a teşekkür
 
Belediye Başkanı Faruk Akdoğan'a teşekkür eden, Niğde Amerikan Kültür Koleji Müdürü Rıfkı Urlu; "Belediye Başkanımız Sayın Faruk Akdoğan'a ilgi alakasından dolayı teşekkür ediyoruz. Yoğun çalışmalarına rağmen çalışmalarına ara vererek okulumuzda bir asfaltlama çalışması gerçekleştirildi. Bundan dolayı Belediye Başkanımız Sayın Faruk Akdoğan'a teşekkür ederiz" şeklinde konuştu.
 
Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan; "Amerikan Kültür Kolejinde de Niğde'nin çocukları okuyacak, eğitim görecek. Niğde olarak çocuklarımıza ne kadar kaliteli eğitim aldırırsak ileride yönetim başta olmak üzere bir çok alanda söz sahibi insan sayımız o kadar artar. Onlar da kendi şehirlerine, memleketlerine inanıyorum ki faydaları olur.  Bu bakımdan okullarımızı önemsiyoruz. Yaptığımız çok önemli bir şey değil. Amerikan Kültür Kolejimizin de genişlemesini sağlayacağız. Amerikan Kültür Kolejimiz diğer okullardan farklı bir konumda koymayız aynı kategori de değerlendiririz. Bu bakımdan yapılabilecek ne ise en güzelini yapmaya çalışırız. Sonuçta bu okulda yetişecek çocuklar hepimizin çocukları, bu şehrin çocukları. Okul yönetimine de çalışkanlıklarından ve gayretlerinden dolayı da teşekkür ediyorum, başarılarının devamını diliyorum" dedi.
 
Amerikan Kültür Koleji öğretmen öğrenci ve velileri adına Belediye Başkanı Faruk Akdoğan'a çiçek takdim eden okul müdürü Rıfkı Urlu çalışanları adına da teşekkür etti.
 

Editör: TE Bilişim