'Salonda hareket, Çiftlik'te bereket' projesi kapsamında; Çiftlik Gençlik Hizmetleri Spor İlçe Müdürlüğünün düzenlediği Yıldız Erkekler Futsal müsabakaları Mustafa Kemal Orta Okulu ve Asmasız Orta Okulu karşılaşmasıyla sona erdi.

 

Müsabakaya ilgi büyüktü Çiftlik Kaymakamı Mustafa Dinç, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Erdoğan Çelik, İlçe Milli Eğitim Müdürü Lütfi  Doğan karşılaşmayı şeref tribünün den izledi. Futsal şenliğine 12 takım 3 gruba ayrılan takımlar gruplarında 1. sırayı alan takımlar final grubuna yükseldi. Final müsabakalarında Mustafa Kemal Orta Okulu 4 puan ile Birinci sırada yer aldı.

 

 Aynı puana sahip olan Divarlı Ahmet Yesevi Orta Okulu averaj farkı ile 2 sırayı aldı. Asmasız Orta  Okulu ise final maçlarında puan alamazken 3 sırada yer aldı. Müsabaka tamamlandıktan sonra takımlar ödüllerini aldılar. 1 olan Mustafa Kemal Orta Okuluna ödülünü Çiftlik Kaymakamı Mustafa Dinç verirken 2 olan Divarlı Ahmet Yesevi Orta Okuluna ödülünü Çiftlik İlçe Milli Eğitim Müdürü Lütfi  Doğan 3. olan Asmasız Orta Okuluna ödülünü Çiftlik İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Erdoğan Çelik verdi. Çiftlik Gençlik Hizmetleri Spor Müdürü Ramazan Yılmaz spor etkinliklerinin devam edeceğini ve çocuklarımızı kötü alışkanlıktan uzak tutup sporu sevdirmeye devam edeceklerini söyledi.

Editör: TE Bilişim