Ak Parti Danışma Meclisi Toplantılarına devam ediyor.  Merkez İlçe Teşkilatı, Bor, Altunhisar ve Çamardı ilçe teşkilatları ile yapılan Danışma Meclisi Toplantılarına Çiftlik İlçesi ile devam edildi.


Çiftlik İlçe danışma meclisi toplantısına İl Başkanı Ahmet Özmen, İl Gençlik ve Kadın Kolları Başkanları İl yönetim kurulu üyeleri, Belde Belediye Başkanları, ilçe danışma meclisi üyeleri ile teşkilat mensupları ve meclis üyeleri katıldı.

  

Ak Parti Çiftlik ilçe Danışma Meclisi Toplantısının açılış konuşmasını yapan İlçe Başkanı Bayram Taş şunları dile getirdi;  “Köy ve beldelerimizde eğitimde, bütün okulların yenilendiğini, alt yapı ve içme suyu şebekelerinin yapıldığını dile getiren Taş, asfalt olmayan köy kalmadı, bu anlamda köylerimizin ihtiyaçları giderildi. Yapımı tamamlandığında  yeni hastaneyle birlikte ilçemiz  sağlıkta  çok daha iyi bir konuma gelecek”  dedi.

 

 

Divarlı belediyesinin kanalizasyon çalışmasının bitme noktasına geldiğini, düğün salonu, iş merkezinin yapılmasıyla birlikte Divarlının daha da  geliştiğini, aynı şekilde Bozköy’de de bu çalışmaların yapıldığını, Azatlıda kanalizasyon çalışmalarının  devam ettiğini  ifade eden İlçe Başkanı Bayram Taş,  Çiftliğe bağlı beldelerimizin ihtiyaçlarının eksiksiz hale gelmesine çalıştıklarını ve Çiftlik ilçesinin en önemli ihtiyaçlarından birinin Keten Çimeni  yolu olduğunu, Bu yolun Niğde’ye olan ulaşımın daha da kısalmasının, Çiftlik ve bağlı bulunduğu belde ve köylere çok büyük katkısı olacağını belirtti.


 

İlçe Gençlik Kolları Başkanı Abdullah Gündoğdu ve Kadın Kolları Başkanı Fatma Kart, İlçede yaptıkları çalışmalar hakkında çeşitli bilgiler verdiler.  Çiftlik İlçesinden Ak Parti İl Genel Meclis Üyesi Ramazan Ceylan’da meclis üyeliği döneminde Çiftlik İlçesine yapılan hizmetleri anlattı.


 

Toplantıda  Ak Parti İl Başkanı Ahmet Özmen’de bir konuşma yaptı.

 

İl Başkanı Özmen “ Ak partinin güçlü bir Türkiye için çalıştığını, dünyada güçlü devletler arasına girmek için her kişinin gayretinin önemli olduğunu, Çiftlik ilçesinin de üzerine düşen fedakarlığı yapacağından şüphesi olmadığını belirtti.

 

Ahmet Özmen konuşmasının devamında  “ İlçe Başkanı, Gençlik Kolları, Kadın Kolları başkanlarına yardımcı olmalıyız, ilçemizin kent görünümüne kavuşması için, teşkilat mensuplarının hepsine çok önemli görevler düşüyor. Fedakarca yaptığınız çalışmaları daha da artırarak yaşadığınız bölgeyi iyi konuma getirmek sizlerin elinde. Bizler Teşkilat olarak, bütün ilçelerimizin gelişmesi,  bir kent görünümünde olması için elimizden gelen gayreti göstermeye çalışıyoruz. İlimiz, ilçelerimiz için yapılması gereken yatırımlar konusunda Bakanlarla sık sık görüşmeler yapıyoruz, özellikle patates ve hayvancılık konusunda Sayın Başbakanımız başta olmak üzere, Bakanlarla patates ve hayvancılık konusunda çözümler bulunup  hayata hayata geçirilmesi için görüşmeler yaptılar” dedi.

 

Özmen,  Çiftlik ilçesine yapılacak yeni hastane, göletler vb.  gibi birçok yatırım yapıldığını, Keten Çimen’in proje çalışmalarının devam ettiğini, yapımının biran önce başlaması için girişimlerinin devam ettiğini dile getirdi ve teşkilatlarına teşekkür ve başarı dileklerini iletti.

 

Teşkilat çalışmalarında başarı dileklerini ileten Özmen, konuşmasını bitirdi.

 



Editör: TE Bilişim