Cumhuriyet Halk Partisi Merkez İlçe Başkanlığı 31 Mart tarihinde yapılacak olan Yerel seçimler öncesi 8 Belde Başkan adaylarını açıklarken, seçimlerde iddialı olduklarını ve belde başkanlık sayılarını arttıracaklarını söyledi.

CHP Merkez İlçe Başkanı Bülent Şen, 31 Mart Pazar günü yapılacak olan yerel seçimlerde CHP olarak 8 Belde Belediye Başkan adaylarımızı belirledik ve kendi adaylarımızla seçime gireceğiz. 31 Mart Yerel Seçimlerinde Aktaş Beldesinde Yaşar Çamur, Alay Beldesi Yusuf Akder, Dündarlı Beldesi Adem Şahin, Edikli Beldesi Mustafa Yıldızer, Hacıabdullah Beldesi Erol Daban, Konaklı Beldesi Derviş Kar, Orhanlı Beldesi Zennun Kılıç ve Yıldıztepe beldesinden ise İrfan Akgümüş olarak belirlendi. Şuanda mevcut CHP Belde Başkanımız olarak 1 beldemizde bulunuyor ama 31 Mart yerel seçimlerinde bu belediye başkanlık sayımızı arttırmayı hedeflemekteyiz” dedi.

MHP'li Meclis Üyelerinden Ak Partili  Bor Belediyesine Anlamlı Teklif MHP'li Meclis Üyelerinden Ak Partili Bor Belediyesine Anlamlı Teklif

Niğde Belediye Başkan Adayı Kim Olacak?

Cumhuriyet Halk Partisi Niğde Belediye Başkanlığı için şuana kadar iki aday başvurdu. Avukat Hulusi Özen ile, Çağdaş Özmen.

Avukat Hulusi Özen Niğde'de gerek parti gerekse sivil toplum kuruluşlarında görev yapmış. Türkiye Barolar Birliği Başkanlığında da yıllarca çalışmış, sevilen ve çalışkan bir aday adayı... 

Çağdaş Özmen  eski belediye başkanlarından Avukat Ahmet Özmen'in oğlu annesi Suna Özmen bir çok dernekte görev almış aktif kişilikler. Çağdaş Özmen aynı zamanda müsizyen ve müzik eğitimi üzerine işletmesi de bulunuyor. 

Editör: Selim GÖKEL