İlçenin bütün mahalle ve sokaklarına hizmet götürmeye devam eden Bor Belediyesi , içme suyu hattındaki çalışmalarının 1. etabını tamamlayarak  , Bor'da bir hizmete daha imza attı.


İlçenin içme suyu hattında ilk etapta Terminal caddesi ile Kayabaşı arasında mevcut olan  2000 metre uzunluğunda 500'lük asbestli boru değiştirilerek yerine daha dayanıklı ve içme suyu standartlarına uygun  olan düktil borular yerleştirildi.
Düktil boru olarak adlandırılan borular ile ana su şebekeleri yenilenirken ,yüksek çekme mukavemeti ile yüklere, basınca ve vakuma ve yüksek korozyon'a dayanıklı olup,deforme olmaksızın esneme kabiliyeti ve darbelere dayanımı ile depreme en uygun boru olarak biliniyor. Ayrıca su kalitesinin korunması ve  100 yılı aşan uzun ömrü ile Bor'da su konusunda yapılan güzel bir hizmeti daha gözler önüne seriyor.

ERAT ;  HİZMET KERVANIMIZ DEVAM EDİYOR

Bor'da  yeni su borularının döşenmesinin 1. etap çalışmalarının tamamlandığını belirten  Bor Belediye Başkanı Sıtkı Erat , içme suyu standartlarına uygun, kırılmaya ve patlamaya dayanıklı Düktil su borularının döşenme çalışmalarının 1. etabının bittiğini söyledi. Erat , ilk olarak çalışmalarımıza Terminal caddesi ile Kayabaşı arasında bulunan bölgede  başladık. Kısa bir süre içerisinde buradaki döşeme çalışmalarını tamamladık. Şehrimiz genelinde çalışmalarımız hız kesmeden devam edecek.Herzaman vatandaşımıza hizmet gayreti içerisinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Amacımız Bor'a yakışan yenilikleri yapmak, halkımızın menfaatleri doğrultusunda da hizmet kervanımızı devam ettirmek,şeklinde konuştu.
Editör: TE Bilişim